Burhanettin Kocamaz'dan adaylık açıklaması

Abone ol

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, aday listelerinin geç teslim edilmesiyle ilgili parti teşkilatını suçladı. Kocamaz, adaylığıyla ilgili mutlaka bir yol bulunacağını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, aday olamayışıyla ilgili olarak "ihanet" değerlendirmesinde bulundu. Kocamaz, pes etmediklerini, adaylığıyla ilgili mutlaka yol bulanacağını söyledi.

Kocamaz, twitter'dan açıklama yaptı. Seçimleri açık ara kazanacakken aday olamadığını söyleyen Kocamaz parti teşkilatını suçladı. İşte o açıklama:

"Sevgili Mersinliler,Değerli Yol Arkadaşlarım;Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken Parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük! Ama asla yılmadık. Maalesef Sayın Hamit Tuna’nın göreceksiniz Kocamaz İYİ Partiden de aday olamıyacak değerlendirmesi doğru çıktı.

Şunu herkes bilmelidir ki henüz son sözümüzü söylemiş değiliz. Kim ne derse desin. Biz hala pes etmedik. Herkes rahat olsun ve bizi izlemeye devam etsin. Mutlaka bir yol bulacak ve Mersin’i entrikalar ve ayak oyunlarıyla birilerine teslim etmeyeceğiz."

PARTİLİLERE SESLENDİ

Twitter'dan yaptığı bu açıklama sonrası Burhanettin Kocamaz, partililere seslendi. Seçim sonrası konuştuğu balkona bu kez adaylık süreciyle ilgili açıklama yapmak için çıkan Kocamaz, yaşananlarla ilgili olarak "içimizden vurulduk" yorumunda bulundu. İşte Kocamaz'ın açıklamaları:

"Bir kumpasla karşı karşıyayız. Ben hepinizi sükunete davet ediyorum. Bizim kavgayla dövüşle işimiz yok. Biz bu kente gönüller yapmaya geldik. Bizim yapılan bütün anketlerde görüldüğü gibi seçimleri açık ara aldığımızı görenler kumpas üstüne kumpas kurmaya çalışıyor. Bugün yaşanan hadise şeytanın aklına gelebilecek bir hadise değil. Malesef içimizden vurulduk. Bugün en önemli görev olan seçim kuruluna verilecek dosyayla ilgili yetki üzerinde olan vatandaş sanki özellikle saat 5'ten sonra o dosyayı götürüyor. Hatırlarsanız bundan 1-1,5 ay önce Sayın Hamit Tuna bir açıklama yapmıştı. Bir salonda yaptığı konuşmada sakin olun göreceksiniz Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti'den bile aday olamayacak demişti. Demekki böyle bir plan varmış. Şunu bilsinler ki Burhanettin Kocamaz'ın başını eğmeye hiçbir güç yetmeyecek. 

"YA BİR KAPI AÇACAĞIZ YA BİR YOL AÇACAĞIZ"

Kim bilir bu olayın arkasında hangi derin ilişkiler var. Er ya da geç bu ortaya çıkar. Çünkü gerçeğin bir güzel huyu var geç de olsa ortaya çıkar. Dolayısıyla değerli arkadaşlar sizlerden rica ediyorum sakin olun. Ya bir kapı açacağız ya bir yol açacağız ama mutlaka hedefe ulaşacağız. Şimdi ulusal televizyonlarda her aklı evvel bir yorum yapıyor. Burhanettin Kocamaz özellikle dosyayı verdirmedi çekildi anlamında. Ben o aklıevvellere buradan sesleniyorum. Ya onlar Burhanettin Kocamaz'ı tanımıyorlar ya da Mersin halkını tanımıyorlar. 

"1 NİSAN'DA BU MEYDANDA DAVUL ÇALACAĞIZ"

Şunu iyi bilsinler ki beş yıldır bu görevi yapıyoruz burada bir kaç balkon toplantısı daha yaptık. Beş yıldır birileri üzerimize kumpas kurmaya çalışıyorlar. Şunu bilsinler ki bu ömür bu millete feda.  Bir kere daha rahmetli Namık Kemal’in ifadeleri ile malum odaklara sesleniyorum. Felek her türlü esbâb-ı cefasın toplasın gelsin dönersem kahbeyim millet yolunda bir azîmetten. Ben şimdi hepinizden bize güvenmenizi istiyorum. Bize güvenin. Sakin olun. Provokasyonlara da gelmeyin. Şimdi birileri aklınca davul çaldırmaya da başlamış olabilir. Ama şunu bilsinler ki o davulu 1 Nisan’da bu meydanda biz çaldıracağız. Bizden gelecek cevabı sakince beklemenize istiyorum, rahat olmanızı istiyorum. Biz bitti demeden bu mücadele bitmez…"

Günün Önemli Haberleri