Bülent Ersoy'dan olay Gezi yorumu

Abone ol

Bülent Ersoy Popstar yarışmasında Gezi olayları için konuştu; ""Menderes'i astılar. Ne oldu? Utanmadık mı? Yakıp yıkmayın, sandıkta hesaplaşın"

GAZETECİLER.COM - Star TV'de yayınlanan Popstar yarışmasında Bülent Ersoy'un Gezi Parkında başlayan ve tüm Türkiye'ye yayılan olaylarla ilgili sözleri dikkat çekti.

Geçen haftalarda saç stili ve makyajı ile kendinden söz ettiren Ersoy bu gece de sözleri kadar şapkası ile de dikkat çekti. Ersoy'un açıklamalarının en dikkat çekici kısmı "Menderes'i astılar. Ne oldu? Utanmadık mı? Yakıp yıkmayın, sandıkta hesaplaşın" sözleri oldu.

EVREN'E YÜKLENDİ MENDERES'İ HATIRLATTI

Ersoy programda şunları söyledi:

"Haddim olmayarak sizden neden istedim bunları? 42 sene size hizmet verdim. Benim sesimle büyüdünüz çoğunuz. Arkadaşlar zamanında bir çok şeyden sonra utandık. Ressam diktatör bana 8 sene yasak koydu tabii rahatsız olduk. Merhum Adnan Menderes idam edildi, bundan rahatsız olmadık mı, utanmadık mı? Kara bir leke olarak tarihimize geçmedi mi bu. Soruyorum size, istirham ediyorum lütfen...

BÜYÜKLÜĞÜNÜZÜ ANCAK BÖYLE KORUYABİLİRSİNİZ

Bir şeylerden rahatsız olabilirsiniz. En doğal hakkınız. Size bir şeyler ters gelebilir. Hakkınız. Ama bu hakkınızı yakıp yıkarak değil, sandıkla geleni sandıkla göndererek büyüklüğünüzü korursunuz; şıklığınızı muhafaza edebilirsiniz.

ORADAN BENİ İSTEMİYORLAR, ŞEYTANIM BEN!

Sayın Başbakan'la bir kere görüştüm, eşi hanımefendiyi hiç görmedim. Yani bir yakınlığım yok ama doğrulara inanarak bunları söylüyorum. Sizi temin edebilmek için diyorum. 1800 belediyeden bir tanesinde bile okumuyorum. Bavul ellerinde hepsi gidiyorlar. Okuyacaklar... Beni istemiyorlar. "Şeytan" ben. Sakın olaki buraya bir yakınlık olsun, şirinlik olsun diye algılamayın. İş güç beni bağlamıyor. Beni vatanın ve milletin bütünlüğü bağlıyor.

BİRGÜN ANLAYACAKSINIZ Kİ BU ABLANIZ DOĞRU SÖYLÜYOR

Biraz daha hak ve adaletli yürünsün. Yanınızdaki asın kesin diyenler sizleri felakete sürüklüyor. Allah aşkına yapmayın bunu. İsteklerinize kavuştunuz. Ha Başbakan Erdoğan'ı istemiyoruz diyorsanız buna hakkınız yok 8 ay sonra seçim var. Ben buna tahammül edemem. Bir gün anlayacaksınız ki bu ablanız doğru konuştu.

POLİSİN ÖLDÜRESİYE ÇIKIŞLARI HOŞ DEĞİL

Polisin öldürme pahasına yaptığı çıkışlar hoş değil. Ama hepimiz Türk kanı taşıyoruz. Atatürk'ün çocuklarıyız. Aşırılık gösteren polisleri kınadık. Tabii ki ağzı süt kokan kardeşlerimizin çocuklarımızın eylem yapmak hakkıdır. Amma durum öyle bir hal aldı ki haklı iken haksız konuma gelindi. Onlar beni sevsin diye de bu konuşmayı yapmıyorum. Onlar beni sevmezler. Ben Allah'ın huzurunda doğruları söylemek için konuşuyorum. Tabii ki bunlar benim doğrularım.

Günün Önemli Haberleri