Bülent Arınç'tan Karayılan bilmecesi

Abone ol

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Murat Karayılan'la ilgili ilginç bir değerlendirmelerde bulundu.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, PKK'nın iki numaralı adamı Murat Karayılan'la ilgili olarak bir belirsizliğin yaşandığına dikkat çekti.

Şu anda Karayılan’ın bizzat kendi ifadesi ile ve görüntüsüyle bir haber yapılamadığını belirten Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İşin içinde bir şeyler var ama henüz açıklayabilmiş veya görebilmiş değiliz. Hem operasyon öncesinde ve ve sonrasında bize bu şahsa ait bir haber, bir ses, bir görüntü şu anda yayınlanmış da değil. Nerededir, kimlerle beraberdir, ne yapmaktadır? Doğrusu bir meçhulün karşısındayız.” ifadelerini kullandı.

TERÖRÜ ÖNLEMEK İÇİN İMKANLARI KULLANIYORUZ

Bülent Arınç, son yapılan operasyonların özellikle Kandil’e yönelik olduğunu belirterek, “Yani terör örgünün sığınaklarına, terör örgütünün köprülerine, terör örgütünün kontrol noktalarına yönelik başarılı operasyonlardır. Bunların sonuçları da zaman zaman Genelkurmay Başkanlığımız, ama daha çok da İçişleri Bakanımız tarafından yapılıyor ve bundan sonra da yapılacaktır. Bütün detayları, bütün ayrıntıları tek tek burada görüşme imkanımız yok. Terörün verdiği zararın bir an önce kesin ve netice alacak biçimde önlenmesi için hükümetimiz bütün imkanlarını kullanmaktadır” dedi.

Günün Önemli Haberleri