Bir polisimiz şehit oldu!

Abone ol

Küçükçekmece E-5 Karayolunda Yunus ekipleri direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Kaza sonrası 1 polis memuru hayatını kaybederken 3 polis memuru ise yaralandı.

Kaza Küçükçekmece E-5 karayolu Florya Kız Öğrenci Yurdu önünde saat 22.30 sularında meydana geldi. Asayiş Şubesi bünyesine bağlı“Yunus ekibi”nde görevli polis memuru Sinan Aras kullandığı 34 A 48727 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak takla attı. Kazanın şiddeti ile polis motorunun ön tekerleği koparak metrobüs bariyerlerine girdi. Arkalarında gelen meslektaşları Serdar Özçelik ve Serdar Gümüş’ün bulunduğu 34 A 48729 plakalı motosiklette kaza yapan arkadaşlarının motorlarına çarparak devrildi.

Kazaya sonrası 34 TEK 51 plakalı ticari taksi sürücüsü yunus ekiplerine çarpmamak için 34 DN 3170 plakalı araca ve 34 YP 1673 plakalı araca çarparak durabildi.

Kazada motosiklet sürücüsü Aras ağır yaralanırken ve aynı motorda bulunan Mevlüt Doğan Bektaş ve diğer motorda bulunan Serdar Gümüş ve Serdar Özçelik hafif yaralı olarak Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sinan Aras hayatını kaybederken, yaralı 3 polis memuru ise taburcu edildi.

Olayın görgü tanıklarından Mehmet Korucu “Biz bu Sefaköy’den Cennet istikametindeydik. Yunus diye tabir ettiğimiz memur arkadaşlar bayağı hızlıydılar. Aceleleri vardı herhalde. Birisi yolu biraz daha dar aldı galiba bariyere takıldı. Lastiği koptu. Lastiği kopunca o yola doğru savruldu. Ondan sonra zaten bütün gelen Yunus motorları onun üzerine bindi. Hatta bir tane ticari taksi onlara vurmamak için bariyerlere vurdu. Ondan sonra da Opel marka bir araca vurdu.Yunusun birini hastaneye kaldırdılar ama durumu bayağı bir ağır, bizim gördüğümüz bu kadar. Ambulansın gelmesi 3 dakika bile sürmedi, hemen aldı hastaneye götürdü.” dedi.

Görgü tanıklarından Tayfur Zaim “Yunus polisleri bir yere gidiyorlardı herhalde. Motorun biri bariyerlere çarptı tekerleği oraya sıkıştı. Ondan sonra motor devrildi. Lastik yoktu fakat hakimiyetini korumaya çalıştı. Yunus ekiplerinden biri yerde olan arkadaşının kaskını çıkardı sadece gözleri açık etrafa bakıyordu.” dedi.

Kazanın meydana geldiği alanda E5 karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatılırken kazaya karışan araçların olay yerinden çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Günün Önemli Haberleri