Bir garip intihar girişimi

Abone ol

Eşinden korktu, intihara kalkıştı, eşi kurtardı. Her şey çok garip...

Samsun'da, eşi tarafından bir başka erkekle görülen kadın, intihar etmek için ırmağa atladı. Genç kadını, eşi sudan çıkararak boğulmaktan kurtardı.

Edinilen bilgilere göre, Kılıçdede Mahallesi'nde Mert Irmağı'nda bir kişinin sudan bir kadını çıkardığını gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Y.A'nın (27) eşi Ş.A'yı(21) sudan çıkardığını tespit etti. Ekipler yaptıkları araştırmada, 1 çocuk annesi Ş.A'nın eşi tarafından söz konusu yerde tanımadığı bir erkekle yakalandığını, bu nedenle de intihar etmek için suya atladığını belirledi.

Eşini sudan çıkaran Y.A, Tekkeköy ilçesinde oturduklarını belirterek, ''Eşim bugün 'Samsun'a gidiyorum' diye evden ayrıldı. Ben de şüphelenince takip ettim. Buraya geldiğimde tanımadığım bir erkekle yakaladım. Adam kaçtı, bunun üzerine eşim 'ölmek istiyorum' diyerek ırmağa atladı. Ben de peşinden atlayıp sudan çıkardım'' dedi. Sudan çıkarılan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalılıkları Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Günün Önemli Haberleri