Beşikaşta İbrahimler için formül

Abone ol

Beşiktaş’ın barışan iki oyuncusu Üzülmez ve Toraman bugün Ümraniye’de medyanın önüne çıkacak.

Beşiktaş’ta yönetim kurulu toplantısının sürpriz şekilde önümüzdeki salı gününe ertelenmesi kafaları karıştırırken, ilk Avusturya kampında kavga eden, ancak daha sonra barışan İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez’in bugün birlikte medyanın karşısına çıkacakları açıklandı.

Toraman ile Üzülmez’in, Ümraniye’de saat 11.00’de yapacakları toplantıda bir kez daha özür dileyerek takıma dönmek istediklerini belirtmeleri bekleniyor.

Camiadan sızan haberlere göre siyah-beyazlı yönetimin her iki oyuncuyu da affetmeyi düşündüğü, ancak medyanın karşısına birlikte çıkmalarını beklediği öğrenildi. Af baskılarını dikkate alan yönetimin, Toraman ve Üzülmez’in basın toplantısı yapmasından sonra düğmeye basacağı kaydedildi. Başkan Yıldırım Demirören’in salı günü yapılacak yönetim toplantısında tarafsız kalacağı ve alınacak ortak karara onay vereceği ifade edildi.

Engin’den rapor

Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, Genel Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dan İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez’in affedilmeleri yönünde görüş aldıkları belirtildi.

Sinan Engin’in iki oyuncunun kendi önünde kampta kavga etmelerine çok içerlemesine rağmen Üzülmez ve Toraman’a son bir şans daha verilmesi yönünde yönetime rapor verdiği vurgulandı.

Günün Önemli Haberleri