BBP referandum açıklaması: Sizleri epey beklettik

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, referandum kararını kısa bir süre içerisinde açıklayacaklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin, "Ankara'ya döndükten sonra çok gecikmeden kısa bir süre içerisinde de inşallah kararımızı açıklarız. Çünkü  kamuoyunu ve sizleri epey beklettik. Bizim partimiz dışında da hemen hemen  kararını açıklamayan hiçbir parti kalmadı." dedi.

Destici, partisinin Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  binasında düzenlenen istişare toplantısında konuştu.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Destici, BBP'nin ister iktidar ister muhalefet olsun, HDP haricindeki tüm  partilerle bu süreçte görüşme yaptığını belirtti.

BBP'nin kararını en kısa sürede vereceğini belirten Destici, sözlerini şöyle tamamladı:

İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK

"Ankara'ya döndükten sonra çok gecikmeden kısa bir süre içerisinde de  inşallah kararımızı açıklarız. Çünkü kamuoyunu ve sizleri epey beklettik. Bizim  partimiz dışında da hemen hemen kararını açıklamayan hiçbir parti kalmadı. Biz  ince eleyip, sık dokuduk, bir yanlış yapmama konusunda büyük bir gayretin  içerisinde olduk. Hepsiyle konuşarak doğru bir karar vermeye çalışıyorum ve  inşallah bu kararı verirken de en büyük yardımı Rabbimden ümit ediyorum. Her  namazımın sonunda da 'Yarabbi bana senin rızan dışında bir söz söyletme ve iş  yaptırma' diye dua ediyorum. İnşallah Rabbim bizi bir yanlışın içinde ya da  yanlış bir kararın içinde bırakmasın."

Günün Önemli Haberleri