Barzaniden propaganda filmi

Abone ol

Iraklı Kürtler de sinema ile propagandaya başlıyor. İlk örnek de işte bu;

Iraklı Kürtler ve Ermeniler, yapımcılığını Hollywood’un üstleneceği bir dizi sinema filmiyle uluslararası alanda propaganda atağına başlamaya hazırlanıyor.

30 kadar Hollywood yapımcısını  Kuzey Irak’a davet eden Kürt özerk yönetimi, Hollywood filmleri için kesenin ağzını açmış durumda.

Milyonlarca dolarlık bütçelerle yola çıkan yapımcılar, Ömer Şerif, Antonio Banderas başta olmak üzere birçok ünlü sinema yıldızıyla geçtiğimiz aylarda görüşerek, Kürt lider Mustafa Barzani’nin hayatının anlatılan ’Peşmerge’ filminin çekimi için kolları sıvadı. 

Kürt asıllı Mısırlı yönetmen Ali Bedirhan , Peşmerge filminde oynaması için ünlü aktör Antonio Banderas’ı ikna için yoğun çaba başlattı.

ERMENİ FİLMİ DE YOLDA

Ermeni soykırım iddialarının yer aldığı, Ermeni tezlerinin vurgulandığı bir dizi Hollywood filmi de önümüzdeki yıllarda birbiri ardından vizyona girecek.

Filmlerlerde ünlü Amerikalı aktörler de rol alacak. Hollywood yapım ekiplerinin ön hazırlık çalışmalarını tamamladığı sinema filmlerinde, Mel Gibson, Ömer Şerif, Antonio Banderas, Sylvester Stallone, gibi sinema dünyasının bir çok ünlü aktörü rol alacak.

ABD’de yayın yapan internet portalı Turkishny.com’ın haberine göre, Ermeni filmleri için artık son aşamaya gelindi. Türkiye'nin başı bu filmlerden dolayı bir hayli ağrıyacak gibi...
Günün Önemli Haberleri