Bakan Bozdağ'dan fezleke tweetleri!

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP'li 8 milletvekilinin fezlekelerinin Başbakanlık'a gönderildiği saatlerde twitter'dan açıklama yaptı. Bakan Bozdağ, ünvanı ve sıfatı ne olursa olsun, terör destekçilerinin demokrasinin düşmanı olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diploması, ünvanı ve sıfatı ne olursa olsun terör örgütleri ve terör destekçileri insanlık, huzur, barış, aydınlık ve demokrasi düşmanıdırlar" açıklamasında bulundu.

Bakan Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Aydın, demokrat olmak, terör saldırılarını yapanlara, yaptıranlara tek söz söylemeyip, terörle mücadele edenleri suçlamak değildir. Aydın, demokrat olmak, gerçeği görmemek, duymamak, anlamamak veya terörü desteklemek ya da devlet, millet düşmanlarıyla işbirlikçilik değildir. Aydın, demokrat olmak, gerçeği görmek, gerçeğe sağır olmamak, gerçeği idrak edebilmek, teröre, terör örgütlerine, şiddete karşı olmayı gerektirir. Diploması, ünvanı ve sıfatı ne olursa olsun terör örgütleri ve terör destekçileri insanlık, huzur, barış, aydınlık ve demokrasi düşmanıdırlar."

Günün Önemli Haberleri