Bahçeli'den Ozan Arif'e sürpriz çağrı

Abone ol

Bahçeli küskünlere zeytin dalı uzattı. MHP lideri, davalık olduğu Ozan Arif'i de görüşmek için partiye davet etti.

Ülkücü hareketin tanınan isimlerinden Ozan Arif, kendisini önce dava eden sonra da partiye çağıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşme davetini kabul edeceğini açıkladı.

"KAYITSIZ KALAMAM"

Sabah'tan Erhan Öztürk'ün haberine göre, davetin sürpriz olduğunu belirten Arif, şöyle konuştu:

"Davalık olmamız başka, bugün yaşadığımız sorunlar başka. Bahçeli'nin davetini öğrenen ülküdaşlarımız, 'Kesinlikle katıl' telkinlerinde bulunuyor. Kimsenin affına mazhar olmak gibi bir durum söz konusu değil. Geçmişte söylediklerimin arkasındayım. Ama Ülkücülük ceket değil ki çıkarıp atasın. Bu davete kayıtsız kalmam mümkün değil. Partimizin birliğe, beraberliğe ihtiyacı var. Şahsıma olan muhabbeti karşılıksız bırakmam."

YAZDIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM

Bahçeli'yi hedef aldığı "Değişen Kim" şiiri nedeniyle 2007'de açılan dava sonucu tazminat ödemek zorunda kaldığını hatırlatan Ozan Arif, "Yine de yazdıklarımdan pişman değilim" dedi. Ay sonuna doğru görüşmenin gerçekleşeceğini belirten Ozan Arif, "Görüşmede Bahçeli size, 'Milletvekili adayımız olun' derse nasıl bir karşılık verirsiniz?" sorusuna, "Geçmişte yaşananlara bakınca, böyle bir daveti beklemiyordum. Üstüme düşen ne varsa yapmaya çalışacağım" cevabını verdi. Y

azdığı şiirde, "Ben asmamış olsam, o ipi atmam / Atarsam Meclis'te piç eli tutmam/ Nezaket, mezaket ben bunu yutmam/ Değişen ben miyim, yoksa onlar mı?" diyen Ozan Arif, "BDP'lilerin elini tutacak mısınız?" şeklindeki soruyu da, "Ben adam olan herkesin elini tutarım" diye yanıtladı.

KULAK VERECEĞİM

"İnsani ve rahmani olmayan hiçbir fikre saygı duymadığını" belirten Ozan Arif sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün yaşadığımız dönem sorunları masaya getirip kişisel bir durum yaratma dönemi değil. Ben Bahçeli'nin sesine kulak vereceğim. Ülkücülerin çağrısı, gönül telinin arzusu benim için önemlidir. İnsan olan herkesin elini tuttum, tutmaya da devem edeceğim. Memleketin birliğine kastı olan hiç kimsenin elini tutmam."

Günün Önemli Haberleri