Bahçeli 'bu resim korkunç bir resimdir' dedi Metin Akpınar'a çağrı yaptı

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Metin Akpınar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken Mussolini örneğini vermesine tepki göserdi, özür dilemeye çağırdı. Mussolini'nin infaz edildiği fotoğrafı canlı yayında paylaşan Bahçeli, "Bu resim korkunç bir resimdir. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PROGRAM SULANDIRILMIŞTIR
Bahçeli'nin gündeminde saantçı Metin Akpınar'ın iç savaş ve darbe çığırtkanlığı yaptığı konuşma vardı. Bahçeli, Halk Arenası programını da sert dille eleştirdi. Bahçeli, "Uğur Dündar Bey, yılların televizyon programcısı olarak değerli bir medya mensubudur. Ancak davet ettiği konuşmacılar, aşağılayıcı tabirler, halktan aldığı alkışlara bakarsanız, program sulandırılmıştır." dedi. Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti.

KENDİNE YAZIK ETMİŞTİR
"Konuşmalar çok hoş bir şey değildi. Mussolini, sevgilisi ile ayaklarından asılmıştır. Bu resim korkunç bir resimdir. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar. 21. yüzyılda 1945'i örnek göstererek eleştiri yapmak bir eleştiri değildir. Hem kendisine yazık etmiştir hem demokrasiye yazık etmiştir hem de gösterilen örnek kötü bir örnektir. Türk toplumunun geleneğinde ayaktan asılma yoktur. Ayaktan asılmayı söylerseniz bunu kastediyorsunuz faşizmi kastettiğiniz takdirde Recep Tayyip Erdoğan'ı faşizmin lideri kabul ediyorsunuz demektir.

"ÖZÜR DİLİYORUM" DEMESİ LAZIM
Metin Akpınar beyin Halk TV'ye çıkıp 5 dakikalık konuşma yapmasını istiyorum bu örnek yanlıştır bu eleştiri değildir benim gafletimdir demesi lazım ve milletimden özür diliyorum demesi lazım.

AKPINAR'IN ABUZER KADAYIF FİLMİNİ TAVSİYE ETTİ
Tavsiye ediyorum biraz ortaklık yumuşasın Metin Akpınar'ın Abuzer Kadayıf filmini seyretsinler. Bu kadar tiplemede her türlü başarıyı sağlayan kişi örnek olarak Mussolini'nin ayaklarından asılmasını nasıl örnek olarak gösterebilir."

Devlet Bahçeli parmağındaki yüzükle dikkat çekti HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Metin Akpınar ne dedi olay sözleri ne tam metin

Günün Önemli Haberleri