Ayşenur Balcı'nın aynı ceket inadı!

İşte Benim Stilim All Star 18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Ayşenur Balcı; Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerin kombinlerini daha önce gördüklerini söyledi.

İşte Benim Stilim All Star 18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Ayşenur Balcı; Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerin kombinlerini daha önce gördüklerini söyleyince Aycan ve Nurcan bu parçaları hiç giymediklerini söyledi.


Ayşenur Balcı ise inatla daha önce giydiklerini iddia etti. Nurcan Şencan "Benzer parçayı giymiş olabilirim ama farklı kombinlediğim için benzer olduğunu düşünmüyorum" dedi. Nihal Candan'da böyle görmediğini Ayşenur'un yanlış hatırladığını söyledi.


Sinem Umaş'ta Ayşenur'un sürekli siyah giydiğini bu yüzden bu yorumu yapmaya hakkı olmadığını söyleyince aralarında gerginlik yaşandı. Ayşenur "Konumuz siyah giymek değil aynı tarz parça kullanması" dedi.


Ayşegül Doğan'da aynı şekilde kombinlenmediğini, Nurcan'ın konsepte uygun olduğunu ama Aycan'ın uygun olmadığını söyledi. Özden Cerrahoğlu'da filmlerde gördüğü kadarıyla yurtdışında cenazelerin eğlence tarzında geçtiğini ve insanların o cenazelere en şık hallerinde katıldığını söyledi.

Diğer Videolar