Ay Mars Karesi ile Huzursuz ve Tedirgin Hissedebiliriz

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 06:30 Yay burcundaki Mars ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 21 Ekim Pazartesi...Salı günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 06:30 Yay burcundaki Mars ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah saatlerinde enerjimiz çok yoğun olabilir ve kontrol etmekte zorlanabiliriz. Huzursuz ve tedirgin enerjiler ilişkilerimizi etkileyebilir. Çevremize karşı çok eleştirel davranabilir, gereksiz detaylara takılabiliriz. Öğleden sonra enerjiler daha dengeli hale gelebilir. 

Ay 14:12’de Terazi burcuna geçince ilişkiler ve sosyal konular daha fazla ilgi alanımızda olabilir. Merkür Terazi burcundaki Kuzey düğümle birleşeceği için genel olarak iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebiliriz. Bugün alacağımız haberler, karşılaşacağımız kişiler, iş ve projelerimizde önemli rol oynayabilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sözleşmeli ilişkilerle ilgili etkiler gündemde olacaklardır. Devam eden bir ilişkide ortaya çıkan pürüzleri gidermek için görevlendirilebilir, çeşitli temaslarda bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler, yapacağınız konuşmalar ilişkinizin geleceğinde çok belirleyici olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Konfor isteğiniz ön plana çıkabilir ve günlük yaşamınızda kullandığınız cihazlardan görünümünüze kadar, rahat etmenizi sağlayacak birçok değişikliğe gidebilirsiniz. Bu değişiklikleri yaparken masraf yapmanız mümkün; ancak sağlayacağınız yarar daha fazla olacaktır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün şansınız yüksek olabilir. Onun yardımıyla sonuçsuz kalacağını düşündüğünüz girişimlerin bile sonuç vermesi ana konu olabilir. Çekimser kalmayın görüşmeniz gereken kişilerle görüşün ve düşüncelerinizi açıkça paylaşın. Çocuklarla ilgili haberleşme trafiğiniz de artabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yakın akraba ve kardeşlerinizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz ve evde sizi ziyarete gelebilirler. Bir aile üyesinin özel hayatı ile ilgili keyifli haberler duymanız mümkün. Aile içerisindeki bu faaliyet sizi sevindereceği gibi günün büyük bölümünü gerekli hazırlıklara ayırmanıza neden olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Hızlı para kazanma ile ilgili kavramlar ve şans oyunları ilgi alanınızda olabilir. Genel olarak şanslı bir dönemdesiniz, küçük meblağlarla şansınızı deneyebilirsiniz. Ancak büyük risklere girmemeli, spekülatif piyasalara temkinli yaklaşmalısınız. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız uzmanların önerilerine kulak verin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatınızda mümkün kılacağınız bir gelişme sayesinde maddi bir ödül alabilirsiniz. Bir prim verilmesi veya iş faaliyetlerin getirisinden aldığınız yüzdenin artması mümkündür. Önemli bir iş anlaşması veya sözleşme de gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Önümüzdeki günler içerisinde tüm gözler üzerinizde olabilir. İnsanlar da yakınınızda olmaktan keyif alacakları için pek yalnız da kalamayabilirsiniz. Ancak zaten bunu istemeyeceksiniz. İletişim gücünüz çok yüksek, her sarfettiğiniz söz ilgi görebilir. Eğitiminiz ile ilgili ciddi kararlar verebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Aklınız bu dönem içerisinde karışmış olabilir ve düşüncelerinize bir düzen vermek için yalnız kalıp sakince zihninizden geçenleri incelemek isteyebilirsiniz. Boş vakitlerinizde kendinizle baş başa kaldığınız takdirde içsel dengenizi koruyabilirsiniz. Özel sorunlarınızla ilgili terapi görmek ve danışmanlık almak için uygun bir dönemdesiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sosyal yaşamınızın canlanacağı, sosyal ortamlardan tanıdığınız kişilerle iletişimin artacağı bir dönemdesiniz. Kariyer yaşamınızda söz sahibi olacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Gelecekle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirebilir, önemli bir projede ilgili kişilerle anlaşabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Aile içinde veya sosyal yaşamınızda kendinizden daha üst konumda gördüğünüz, saygı duyduğunuz bir kişi ile bazı tartışmalar yapabilirsiniz. Konu ne olursa olsun, bu kişiye fazla itiraz etmeyin. Olaylara tarafsız yaklaşmalı gereksiz inat yapmamalısınız. Bu şekilde gereksiz stresleri önlemiş olursunuz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yabancı kültürlerdeki kişilerle temasta olacağınız günler geçirebilirsiniz. Yurtdışına bir yatırım, işbirliği, seyahat ya da ikamet değişikliği için yazılı veya sözlü haberleşme trafiğiniz artabilir. Sürüncemede kalan ve kararsız davrandığınız bir konuda daha net hareket edebilir, yasal prosedürleri başlatabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Maddi içerikli bir konuda beklediğiniz haberler bugün gelebilir. Eşinizin sahip olduğu kaynaklar ya da hisseli paralarla ilgili hukuksal konularda temaslar yapabilirsiniz. Aile büyükleri, ebeveynler ve onlara ait mülklerle ilgili konularda da inisiyatif kullanmanız ve karar vermeniz gerekebilir.

Astrolog Demet BALTACI