Avatar Atakan kaç yaşında eşi Serap Korkmaz kimdir çocukları

Abone ol

Survivor yarışması ile hayatımıza giren Avatar Atakan lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve eşi Serap Korkmaz kim soruları merak konusu oldu. Avatar Atakan aslen Sivaslı ve 29 yaşında. İç mimar olan Serap Korkmaz ile evli olan Avatar Atakan 2018 yılında oğlu Aslan'ı kucağına aldı.

Survivor yarışması ile tanınan ve sempatik tavırları ile kısa sürede sevilen başarılı sporcu Avatar Atakan kimdir, eşi kim kiminle evli soruları merak konusu oldu. Spora basketbol ile başlayan Çağan Atakan, kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkemizi temsil ediyor. Birkaç dizide de boy gösteren Avatar Atakan'ın eşi iç mimar olan Serap Korkmaz. Çiftin bir de 2018 yılında doğam Aslan adında bir oğulları var. Peki kimdir Avatar Atakan'ın eşi, kaç yaşında? 

AVATAR ATAKAN KİMDİR: 7 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır .Survivor Çağan Atakan Arslan kimdir, hakkında detaylı bilgiler burada. Sivaslı olan boksör Çağan'ın lakabı Avatar. Parkur rekoru kırdı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na giren ve eğitimine devam eden Çağan Atakan Arslan birçok defile ile dizi ve sinema filmlerinde de oynadı.

Basketbolla başlayan spor hayatına küçük yaşlardan itibaren vücut geliştirme ile devam eden Arslan 17 yaşında dövüş sporlarına merak sardı.  2008 yılından sonra Kickbocks ve  Muay Thai milli takımlarında uluslararsı arenada boy gösterdi. En büyük başarılarından biri ise 2011 2011 IFMA Muay Thai dünya şampiyonluğu. 5000 Özbek’in önünde Özbekistan’da Özbek rakibini finalde nakavt ederek tarih yazdı. Profesyonel güreşde de önemli bir performans göstererek adından Soldier olarak da söz ettirdi… Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır. Televizyon sektöründe istediğini bulamayan Çağkan Atakan Arslan'ın ününe ün kattığı branş ise dövüş ringleri oldu. Sporcu kişiliğinden dolayı yarışmada kondisyon anlamında herhangi bir zorluk çekmeyeceği düşünülen Çağkan Atakan Arslan, özellikle hızlı oluşuyla tanınmıştır

SERAP KORKMAZ KİMDİR: İç mimar ve aynı zamanda endüstri ürünleri tasarımcısı olan Serap Korkmaz, 1988 yılında İstanbul, Türkiye’de doğdu. Lise eğitimini burada tamamladıktan sonra İtalya’nın Milano kentine taşınan Korkmaz, Avrupa’nın en büyük tasarım okullarından biri olan Istituto Europeo di Design –IED’ de İç Mimarlık eğitimi aldı. IED’den mezun olduktan sonra tez projesi VIAFARINI/Fondazione Arnaldo Pomodoro FAP ‘Urban Artists Hotel Roelink’te sergilendi. Daha sonra Domus Academy’de “Otel Tasarımı Eğitimi” alan Korkmaz, Riccardo Giovanetti Studio ve Studio Mutti Archietti gibi ünlü mimarlık firmalarında çalıştı. Çalışırken, aldığı kararla Scuola Politecnica di Design – SPD’ de ‘İç Tasarım’ (Interior Design) alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Serap Korkmaz hala Milano’da yaşamaktadır.

Günün Önemli Haberleri