Atletico haklı çıktı! Barcelona'ya Griezmann şoku

Abone ol

Barcelona, geçtiğimiz yaz Atletico Madrid'den 120 milyon euro karşılığında transfer ettiği Griezmann'ın ailesi ve danışmanlarına ödenecek 14 milyon euro tutarındaki komisyon bedelinden bahsedildiği öğrenildi.

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid kulübü, Barcelona'nın 28 yaşındaki santrforu Antoine Griezmann'la sözleşme imzalamasının ardından bir açıklama yayımlayarak oyuncu için 80 milyon euro daha ödenmesi gerektiğini ve bunun için yasal yollara başvurduklarını duyurmuştu.

200 milyon euro olduğunu öne sürmüştü
Katalan devini La Liga şampiyonluğu için mücadele ettikleri dönemde kendi oyuncularını ayartmakla suçlayan Madrid ekibi, Barcelona'nın Griezmann ile anlaştığı tarihte yıldız futbolcunun serbest kalma bedelinin 120 değil, 200 milyon euro olduğunu öne sürmüştü.

Atletico haklı çıktı
İki kulüp arasındaki dava süreci devam ederken Katalan gazetesi El Mundo Deportivo'nun bugün okuyucularıyla paylaştığı özel haberse gündeme bomba gibi düştü. Griezmann'ın kız kardeşi Maud, babası Alain ve avukatı Sevan Karian ile olan yazışmalarının kayıtlarına ulaşan gazete, transfer görüşmelerinin Atletico'nun iddia ettiği gibi Mart ayında başladığını ortaya çıkardı.

14 milyon euro komisyon
Söz konusu yazışmalarda dünyaca ünlü santrforun ailesi ve danışmanlarına ödenecek 14 milyon euro tutarındaki komisyon bedelinden bahsedildiği öğrenilirken Griezmann'ın kulübü Atletico'ya haber vermeden Barcelona'yla anlaşmasının çok büyük bir yaptırıma sebep olabileceği belirtildi.

Günün Önemli Haberleri