Asım Balcı: Projelerimiz İstihdama Katkı Sağlayacak

Abone ol

Cumhur İttifakı AK Parti Altındağ belediye Başkan Adayı Doç Dr. Asım Balcı Hayata geçirecekleri projelerle oluşacak yeni istihdam alanları sayesinde artık Altındağ işsizlikle anılan bir ilçe olmayacak, işsizlik inşallah son bulacak dedi.

Asım Balcı, Kültür, Turizm alanında, sanayileşme ve yeni yatırımlarla, yapılacak projeler ve çalışmalarla yeni iş sahalarının açılacağını, gençler ve kadınlar için istihdama yönelik projelerinin olduğunu ve bu projelerle Altındağ’a değer katacaklarını söyledi.

Balcı, “İnsan odaklı projelerle, ulaşılabilen bir belediye başkanı olarak, Altındağ’da vatandaşımızla gönül bağı kuracağız. Halka hizmet anlayışında bir belediyecilikle görev yapacağız” şeklinde konuştu. 

İşsizlik diye bir sorun kalmayacak Altındağ’ın tarihi, kültürü, Turizmi, gelişecek büyüyecek, Altındağ’ın sanayisi, esnafı, çalışanı rahat bir nefes alacak, Altındağ’ın gençleri, kadınları, yaşlıları, refaha huzura erecek diyen Cumhur İttifakı Adayı Asım Balcı, yeni istihdam alanları ile Altındağ’ımızda inşallah işsizlik diye bir sorun kalmayacak dedi.

Günün Önemli Haberleri