Asgari ücret 2018 son durum TÜSİAD'dan bomba vergi açıklaması

Abone ol

Asgari ücret 2018 ne kadar olacak asgari ücrette son durum ne? Asgari ücret ile ilgili üçüncü toplantı 22 Aralık 2017 Cuma günü yapılacak. Herkesin merak ettiği asgari ücret 2018 ile ilgili TÜSİAD'dan açıklama gelmedi.

Milyonların merakla beklediği asgari ücret 2018'de sona gelindi. Asgari ücret 2018 zamlı maaşlar merak ediliyor. Peki asgari ücret 2018 yılında ne kadar olacak TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik konuyla ilgili açıklama yaptı.

2018 yılına sayılı günler kala maaş dönemi de gelmeye başladı. Emekliler, memurlar, çalışanlar yeni yıla zam alarak girecek. 3.kez komisyonun toplandığı asgari ücret 2018 ile ilgili TÜSİAD başkanı Erol Bilecik'ten açıklama geldi. Erol Bilecik yaptığı açıklamada, asgari ücret 2018 zamlı maaşlarına adil bir şekilde karar verileceğini söyledi. Asgari ücretle ilgili açıklamalarına devam eden Erol Bilecik aynı zamanda maaşlardan kesilen vergilere değindi. Vergilerin OECD seviyesine alınmasını dile getiren Erol Bilecik aynı zamanda Türkiye'nin olumlu bir büyüme gerçekleştirdiğini söyledi.

ASGARİ ÜCRET 2018 TOPLANTISI 3.KEZ TOPLANIYOR Asgari ücret ile ilgili üçüncü toplantı 22 Aralık tarihinde yapılacak. Asgari ücret 2018 ile ilgili yapılacak olan üçüncü toplantı sonrası bir açıklama gelmesi bekleniyor. TÜİK ise üçüncü toplantı öncesi asgari ücret beklentisini açıkladı ve bin 893 TL olması gerektiğini söyledi. 

Günün Önemli Haberleri