Artık kimse yaşlanmayacak!

Abone ol

Bodi ile yüz gerdirme, Lazer ameliyatı, Botox gibi uygulamalar sona eriyor. Cihaz için servet gerekmiyor.

Estetik cerrahide çığır açan ve yüzyılın buluşu, diye nitelendirilen ‘BODİ-TEK YÜZ SETİ’ dünyada gerçek bir İngiliz mucizesi olarak görülüyor. Bay-Bayan herkesin kolayca uygulayabileceği bir yapıda olan cihaz, ölene dek genç kalmanızı sağlıyor.

İngiltere’den ithal BODİ-TEK’i günde 10 dakika kullanarak, yüzdeki tüm kırışıklıkları yok etmeniz mümkün. 4 hafta gibi kısa bir sürede yaşayacağınız mucizeye inanamayacaksınız. Astronomik rakamlar ödeyerek yüz gerdirme, lazer ameliyatı, botox gibi uygulamaları sona erdiren BODİ-TEK’le, evinizde ailece gençleşeceksiniz.

İngiliz garantisiyle kısa bir süre için, 150$+KDV gibi cüzzi bir fiyata satın alabileceğiniz BODİ-TEK Setiyle birlikte verilen, 4 adet yüz petlerini yüzünüzdeki kırışıklıkların bulunduğu bölgeler üzerine yerleştirerek ve her bölgeye azami 3’er dakikalık sürelerle uygulayarak ‘kırışıklık’ kabusundan kurtulacaksınız.

Ayrıca 30-40 defa kullanıldıktan sonra, 1 saniye suda ıslatıp çıkartıldığında, özelliğini aynen koruyabilen pedleri, üç yıl kullanabileceksiniz.

Yüz kaslarını (EMS) ile çalıştırıp, sıkılaştırarak şekil veren ve ciltte kan dolaşımını hızlandırarak, size parlak-canlı bir yüz ifadesi kazandıran BODİ-TEK yüz regülatörü 1 yıl garantili olarak satılıyor..

Ürünün tanıtıldığı web sitesinin adresi için:


www.sates16.com
Günün Önemli Haberleri