Arpa Suyu diyeti nedir? Haftada 4 kilo verdiriyor

Abone ol

İrem Derici aşırı zayıflık yüzünden hastaneye kaldırıldı. Peki İrem Derici'yi bu kadar zayıflatan arpa suyu diyeti nedir? İrem Derici ile birlikte aşırı zayıflığa sebep olan bu diyet de gündeme oturdu. Günde 2 bira içen İrem Derici işte bu diyeti yapmış.

İrem Derici aşırı zayıflık sebebiyle yoğun bakıma alınınca yaptığı arpa suyu diyeti merak konusu oldu. İrem Derici arpa suyu diyeti yapıyor ve günde sadece 2 bira içiyordu. Peki arpa suyu diyeti nasıl yapılıyor faydaları ve zararları nelerdir?

Diyet ve zayıflama sitelerinde önerilen Arpa Diyeti ile vücut demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyum kazanıyor. Toksinlerden vücudu temizleyen arpa böbrek ve karaciğer dostu olarak tanımlanıyor. Ancak Arpa Diyeti’nin zararları bazı durumlarda faydasından çok daha fazla oluyor. Tıpkı İrem Derici'nin durumunda olduğu gibi.

Arpa suyu diyeti : Arpa suyu diyeti yapanlar için unlu yiyecekler, hazır gıdalar, alkol ve yumurta yasaklı. Tokluk hisse veren arpa hızlı kilo verme aracı olarak kullanılıyor. Arpa suyu diyetinde kahvaltı, öğle ve akşam öğünleri şöyle sıralanıyor;
Arpa suyu diyeti kahvaltı : 1 su bardağı arpa lapası / Üzerine muz, elma, portakal gibi meyveler eklenmiş 150 gram light yoğurt .
Ara öğün : Yeşil çay .
Öğle Yemeği : 1 kase lahana çorbası / 1 su bardağı arpa lapası/ Taze sebze ve yeşilliten oluşan bir kase salata.
Ara Öğün : Dilediğiniz bir meyve ( elma veya narenciye)
Akşam Yemeği : 1 su bardağı arpa lapası / 150 gram light yoğurt

Arpa suyu diyeti için arpa lapası nasıl hazırlanıyor? Diyetle ilgili daha faza ayrıntı için tıklayın!

Günün Önemli Haberleri