Apple Music'ten arkadaşlarınıza özel kampanya geliyor

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Shazam kullanıcılarına ücretsiz Apple Music müjdeleyen şirket, bu sefer arkadaşlarınızı ilgilendirecek yeni bir kampanyaya daha imza atıyor.

Son dönemde müzik uygulamasına daha fazla önem vermeye başlayan Apple, rakipleriyle yarışa girmek için çabalıyor. Geçtiğimiz günlerde ücretli abone sayısı 50 milyonu aşan Apple Music, Shazam kullanıcılarına ücretsiz olmuştu. Hız kesmeyen Apple, yeni kampanyalar üzerinde çalışmaya başladı.

Yapılan sızıntılara göre Apple Music, abonelerine özel bazı kodlar gönderecek. Bu hediye kodlarını kullanıcılar arkadaşlarına gönderebilecek ve bu sayede arkadaşlarına ücretsiz Apple Music aboneliği sunacak. İlk gelen bilgilere göre söz konusu abonelik, daha önce 3 aylık ücretsiz kullanım yapan kullanıcılar için 1 aylık geçerli olacak.

Eğer kodu gönderdiğiniz arkadaşınız daha önce Apple Music ücretsiz kampanyasını hiç kullanmadıysa, bu durumda da 4 aylık hediye kullanım süresi kazanacak. 4 ayın sonunda ise kullanıcıların ücretli aboneliğe devam etmesi için belirtilen aylık ücreti ödemesi gerekecek.

Günün Önemli Haberleri