AÖF soru cevapları açıklandı kitapçık türüne göre AÖF cevapları

Abone ol

AÖF soru cevapları erişime açıldı. 24-25 Kasım'da gerçekleştirilen AÖF Güz Dönemi Ara Sınavlarına ait soru ve cevaplar kısa bir sürenin ardından yayımlandı. AÖF soru ve cevaplara https://ekampus.anadolu.edu.tr' adresinden erişime açıldı. AÖF sonuçları ise 15 gün içinde açıklanacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavı soru ve cevapları adayların erişimine açıldı. Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye genelinde uygulanan sınava katılım sağlayan AÖF öğrencileri, soru ve cevaplara 'https://ekampus.anadolu.edu.tr' adresinden ulaşabilir. İşte, AÖF sınavı soru ve cevapları...

24-25 Kasım'da gerçekleştirilen AÖF Güz Dönemi Ara Sınavlarına ait soru ve cevaplar kısa bir sürenin ardından yayımlandı. Bu gelişmenin ardından gözler söz konusu sınavların sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte, AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları hakkında merak edilen detaylar...

AÖF sınavının soru ve cevaplarının açıklanmasına yönelik devam eden bekleyiş son buldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile soru ve cevapların, "https://ekampus.anadolu.edu.tr" adresinden yayınlandığı açıklandı.

SORU VE CEVAPLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK: AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Ancak geçmiş yıllardaki süreç incelendiğinde ortalama 20 gün içinde gerekli değerlendirmeler yapılarak, sonuçların açıklandığı görülüyor. Bu konuda bir gelişme ya da AÖF'ten açıklama olması durumunda haberimizden takip edebilirsiniz. Sonuçlar açıklandığı taktirde; öğrenciler, sınav sonuçlarını "https://aof.anadolu.edu.tr/" internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebilecek.

Günün Önemli Haberleri