Antremanda birbirlerine girdiler

Abone ol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’nin sabah idmanında iki oyuncu birbirine girdi. Yaşanan gerginliği diğer futbolcular ve ant...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’nin sabah idmanında iki oyuncu birbirine girdi. Yaşanan gerginliği diğer futbolcular ve antrenörler yatıştırdı.
Önceki gün Bolu’nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel’de kampa giren kırmızı-siyahlı takım sabah saatlerinde idman yaptı. Düz koşu ile başlayan idmanın ilerleyen dakikalarında oyuncular iki takım halinde dar alanda pas çalışması yaptı. Tut pas ve serbest çalışmanın yapıldığı sırada Teknik Direktör Metin Diyadin, oyuncuları topla fazla oynamamaları konusunda sık sık uyardı. Çift kale sırasında Aykut Demir ve Ermin Zec, bir pozisyon sonrası itişmeye başladı. Kafalarını birbirlerine dayayan oyuncular daha sonra atışmaya başlayınca araya takım arkadaşları girdi. Yardım antrenörlerin de müdahale ettiği gerginlik, kısa sürede yatıştırıldı. Oyuncular daha sonra idmana kaldıkları yerden devam etti.
Antrenman sonunda gazetecilere kamp değerlendirmesinde bulunan yeni transfer Nizamettin Çalışkan, “Ankara’ya geldiğimde bazı testlerden geçtim. Daha sonra takıma katıldım. Antrenmanın ikinci gününe ağır bir çalışmayla başladık. Hocamızın yönetiminde topla ağır bir çalışmamız oldu. Gençlerbirliği, köklü heyecan verici bir takım olduğunu gösteriyor. Hocamız bizden agresif bir futbol ve baskı istiyor. Genelde kontra atağa yönelik bir sistemi var. Bu da bizim agresif bir takım olmamızı sağlayacak. Takım içinde çok yetenekli futbolcular var. Gençlerbirliği’nin yeni kadrosu lige yeni bir heyecan getirecek. Zaten bu takım her sene bir yıldız çıkartıyor. Bu sene de takım içinde yıldız olabilecek bir, iki kişi var. Bir, iki yıldız daha Türk futboluna kazandırılacaktır” ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği’nin bir başka oyuncusu Milan Smiljanic de hem Türkiye hem de Gençlerbirliği’ni evi gibi gördüğünü vurgulayarak, “Takım içerisinde hiç yabancılık çekmedim. Burada Balkanlar’dan gelen oyuncuların fazla olduğunu görüyorum. Bu nedenle uyum sorunu da yaşamadım. Takım halinde güzel işlere imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Takım oyuncuları, idmanın ardından istirahata çekilerek akşam idmanı öncesi dinlenmeye başladı.
(İHA)

Günün Önemli Haberleri