Antalya'da 2 yaşındaki Ecrin, çardakta kayboldu! Dere yatağı didik didik edildi

Abone ol

ANTALYA'nın Serik ilçesinde çardaktaki ailesinin yanından ayrılıp gözden kaybolan ve bir daha haber alınamayan 2 yaşındaki Ecrin alarmı! Arama kurtarma ekipleri gece geç saatlere kadar Ecrin'i aradı ancak bir iz bulunamadı. Bölgede Ecrin'den bir iz arayan arama kurtarma ekipleri suyu keserek seviyesini düşürüp didik aradıkları dere yatağında çalışmalara sabah yeniden başlayacak.

Serik ilçesine bağlı Kadriye Mahallesinde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, çardakta kalan baba Ferhat ve anne Zübeyde Keskin’in 2 yaşındaki kız çocuğu Ecrin Keskin, bir anda gözlerden kayboldu.

Çocuğun olmadığını fark eden baba Ferhat Keskin etrafta çocuğunu arasa da bulamadı. Aile, yakın bölgede bulunan bir derenin olmasından dolayı endişe duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarın ardından bölgeye Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ailenin endişeli bekleyişi sürerken, Beşgöz deresi ve çevresinde Deniz Polisi ile İHH arama kurtarma ekiplerinin katıldığı çalışmalarda dere içinde bir terlik bulundu ancak aile, terliğin Ecrin'e ait olmadığını söyledi.

Gece geç saatlere kadar demir çubuklarla didik didik aranan dere ve çevresinde Ecrin'e ait bir ize rastlanılmadı.Ecrin için arama çalışmalarının sabah yeniden başlayacağı bildirildi.

Günün Önemli Haberleri