Ankara'da bomba paniği!

Abone ol

Ankara'da Anadolu Bulvarı üzerinde bulunan üst geçitte çok sayıda el bombası bulundu.

Anadolu Bulvarı'nda bulunan mühimmat dolu poşetten 11 el bombası ile 16 kalaşnikof fişeği çıktı.

Bomba ve mermilerin içinde çıktığı poşeti bırakan kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kameraları ile MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.

Şu ana kadar yapılan incelemelerde herhangi bir sonuca ulaşılmadı. Mühimmatın bulunduğu poşetin gece bırakıldığı belirtilirken, bomba ve mermilerin askeriyeye ait olabileceği ihtimali üzerine duruluyor.

Bu arada olayın terör bağlantısı olup olmadığı konusunda da çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olay çok yönlü inceliyor.

ARAŞTIRILIYOR

İçişleri Bakanı Şahin, Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu'nda düzenlenen 'Muhtarın Anayasa'daki Yeri ve Önemi Sempozyumu'na katıldı. Şahin, buraya gelişinde gazetecilerin, Ankara'da bulunan el bombalarıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:

"Sabah saatlerinde polisimiz GİMAT yakınında, Anadolu bulvarı üzerinde, köprü altında bir poşet içinde 11 tane el bombası, 16 tane de kalaşnikok fişeğinden oluşan bir mühimmat buldu. Konu araştırılıyor. Örgüt bağlantılı olup olmadığı henüz belli değil. Her yönden Ankara polisimiz konuyu araştırıyor. Belirlenen ayrıntıları daha sonra Ankara Valiliğimiz paylaşacak."

Günün Önemli Haberleri