Amasya'da maden ocağında göçük: İşçilerin akıbeti belli oldu!

Abone ol

AMASYA'nın Merzifon ilçesindeki Yeni Çeltek Linyit İşletmesinde meydana gelen göçükte toprak altında kalan 4 işçi sağ olarak çıkarıldı. Yaralı 4 işçi, sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

AMASYA'nın Merzifon ilçesindeki Yeni Çeltek Linyit İşletmesinde meydana gelen göçükte 4 işçi mahsur kaldı. Kısa sürede olay yerine giden AFAD ekiplerinin müdahalesiyle 4 işçi yaralı olarak toprak altından çıkarılarak hastanede tedaviye alındı.

Olay, Merzifon ilçesindeki Yeni Çeltek Linyit İşletmesinde meydana geldi. Kömür ocağındaki göçükte 4 işçinin toprak altında kaldığı belirlendi. Göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, toprak altında kalan 4 işçiyi yaralı olarak kurtardı. Yaralı 4 işçi, sağlık görevlilerince ambulansla Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Amasya Valisi Osman Varol, maden ocağında göçük meydana geldiğini belirterek işçilerin sağ olarak kurtarıldığını açıkladı.

Günün Önemli Haberleri