Alişan'ı çıldırtan isim: Transferlerinle yok ol

Abone ol

Fenerbahçeli şarkıcı Alişan, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası sportif direktör Comolli ve sarı-lacivertli futbolculara sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek ligde 5 maç sonra kazanırken, rakibi karşısından da ligde 17 maç aradan sonra 3 puanla ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin maçtaki kötü performansı sosyal medyada eleştiri alırken, ünlü şarkıcı Alişan da tepki gösteren isimler arasında yer aldı.

''YOK OL COMOLLİ''
Sportif direktör Comolli'yi hedef alan Alişan, "Fenerbahçe tarihinin en rezil futbolcularısınız. 43 yaşındayım, 5 yaşından beri maçlara gidiyorum, bu kadar kötü bir futbolcu topluluğu görmedim. Comolli, transferlerinle birlikte yok ol! Tebrikler Trabzonspor..." ifadelerini kullandı.

''YAZIKLAR OLSUN''
Daha sonra ise ünlü şarkıcı şu ifadeler yer verdi:

13 maç 13 puan. 12 gol atıp, 17 gol yemişiz. Biz değişim derken, "En iyisi olsun" diye dedik; tarihin en kötü Fenerbahçe'sini izlemek için değil. Yazıklar olsun bu kadroyu kuranlara... Yazıklar olsun Fenerbahçe'yi bu hale getirenlere... YAZIKLAR OLSUN!

Günün Önemli Haberleri