Alişan ve Buse Varol'un bebeklerini gördüğü ilk anların görüntüleri

13 Şubat'ta bebekleri Burak'ı kucaklarına alarak büyük bir mutluluk yaşayan Alişan-Buse Varol çiftinin doğum anındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Birlikteliklerini 6 Mayıs 2018'de evlilikle taçlandıran Alişan - Buse Varol çifti, geçtiğimiz günlerde bebekleri 'Burak'ı da kucaklarına almışlardı. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran ünlü çiftin şimdi de doğum anında çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. 

Fotoğraflar, Varol'un doktoru tarafından paylaşıldı. Çiftin bebeklerini gördüğü anlarda gözyaşlarına boğulduğu da dikkatlerden kaçmadı. 

Doğum, 13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirilmişti. Varol'un doktoru doğumun ardından, "Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz." açıklamasını yapmıştı. 

Ünlü türkücü de 14 Şubat Sevgililer Gününde duygu dolu bir paylaşım yapmıştı. Instagram hesabından doğumun ardından çekilmiş bir fotoğfarı paylaşan Alişan, fotoğrafın altına da şu notu düşmüştü; 

Diğer Videolar