Aleyna Tilki: 'Kar görünce delirdim'

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Aleyna Tilki, Erzurum'da verdiği konser sonrası karla oynadığı videoyu takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya hesabındaki garip paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, arabanın içerisinde dans ettiği anların ardından şimdi de kartopu oynadığı görüntüleriyle konuşuldu.

 Tilki, geçtiğimiz günlerde özel aracının içinde dans ettiği videosunu takipçileriyle paylaştı. "Çıktık yola dans etmeye böyle" notuyla paylaşılan dans, ünlü popçunun bazı hayranları tarafından Şeyma Subaşı'nın Burning Man'deki dansına benzetildi. 

Aleyna Tilki, bu sefer de konser vermek için gittiği Erzurum'da kar topu oynarken çekildiği görüntüleri paylaştı. Şarkıcı, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videoya "Kar görünce delirdim" notunu düştü. Aleyna Tilki'nin bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı.

18 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde de yine İtalya Milano'da fotoğrafçı Aytekin Yalçın'a özel verdiği pozlarla konuşulmuştu. Aleyna, makyajı, saçı ve tarzıyla 60'ların dünyaca ünlü Fransız yıldızı Brigitte Bardot'nun (84) gençliğine benzetilmişti.  Genç sanatçı, İtalya sokaklarında pijamayla gezdiği için gelen eleştirilere de şöyle cevap vemişti; "Siz yataktan kalkmış en doğal halinizi inkar edip, olmadığınız ama içerisinde –mış gibi yaptığınız kişiliğinizi caddelerde sergilerken ayıp değil! Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda… Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim. Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim. Eleştirerek prim, şov yapmayın. Şovu işi şov olanlara bırakın"

Diğer Videolar