Ak Sakallı Dede'ye hapis istemi!

Abone ol

Geçen yıl gerçekleştirilen uyuşturucu baskınında gözaltına alınan Köksal Engür'e hapis istemi.

Leyla ile Mecnun dizisinin Ak Sakallı Dedesi Köksal Engür uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla geçtiğimiz yıl eşi Jale Engür'ün de aralarında bulunduğu 19 kişi ile birlikte gözaltına alınmıştı.

Beyoğlu, Cihangir'deki evinde hassas terazi ile birlikte paketler halinde 1 kilo 300 gram esrarla yakalanan Köksal Engür ve eşi Jale Engür hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

TMK'nın 10. maddesi ile Yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nce düzenlenen iddianameye göre Engür çifti Abdulkerim ve Hasan Bulut liderliğindeki sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu çetesi ile irtibatı tespit edildi.Sabah'tan Başak Birdal'ın haberine göre; Köksal Engür'ün de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu kaydedildi. 

22.5 YIL HAPİS İSTEMİ...

Şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığına ilişkin herhangi bir delil elde edilemediği belirtilen iddianamede Jale Engür ile birlikte kullanmak üzere çeteden uyuşturucu satın aldığı, satın aldığı esrarı kendi konutunda muhafaza ettiği belirtildi. Jale Engür hakkında çete üyesi olmaktan 33 yıl hapis talebiyle dava açılırken Köksal Engür hakkında uyuşturucu madde satışından 22.5 yıl hapis istendi.

Günün Önemli Haberleri