AK Parti'den DSP'ye ziyaret! Binali Yıldırım: Beraber yol yürüme teklifini yaptık

Abone ol

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, DSP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yıldırım, "Bu seçimde beraber yol yürüme teklifini yaptık." dedi.

AK Parti, DSP'ye bir ziyarette bulundu. Ömer Çelik ve Binali Yıldırım, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüştü. NTV'de yer alan habere göre görüşmede 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin değerlendirme yapıldı.

"Beraber yol yürüme teklifini yaptık"

Ziyaret sonrası Yıldırım'dan ilk açıklama geldi. Yıldırım şunları kaydetti:

"Sebebi ziyaretimiz malumunuz 14 Mayıs'ta bir seçim yaşayacağız. Bu seçim çerçevesinde partiler programı ile ittifakları ile milletin önüne çıktılar. Kedilerini ifade ediyorlar. DSP denince rahmetli Ecevit'i, rahmetli Erbakan'ı anmadan olmaz. Onlar Kıbrıs harekatının Fatih'leridir. Kıbrıs, ülkemize onlardan emanettir. Bu seçimde beraber yol yürüme teklifini yaptık."

Önder Aksakal: DSP seçimin ilk turda sonuçlanması için elinden geleni yapacaktır

Önder Aksakal ise, “Sayın Çelik ve Sayın Yıldırım, DSP’nin 38 yıllık siyasi geçmişi ve üç defa devlet yönetimindeki birikimlerinin yeni dönemde TBMM’ye taşınması yönündeki görüşlerini bizlerle paylaştılar. DSP seçimin ilk turda sonuçlanması ve devlet düzeninin bozulmaması için elinden geleni yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Dün de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu DSP Genel Merkezi'ni ziyaret etmişti.

Günün Önemli Haberleri