Ahmet Taşgetiren kovuldu mu? Duyunca şok oldu...

Abone ol

Star Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren ile ilgili 'kovuldu iddiaları' sosyal medyanın gündemine oturdu. Cem Küçük ve Fuat Uğur Ahmet Taşgetiren'in referandumda HAYIR oyu verdiğini iddia edince...

Star Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren ile ilgili kovuldu iddiaları gündeme geldi. TGRT ekranında Ahmet Taşgetiren'in HAYIR oyu verdiği dillendirildi. Bu olaydan sonra da Taşgetiren'in kovulduğu söylentisi twitter alemine yayılınca ortalık karıştı.

Sosyal medya üzerinden Taşgetiren'in istifası konuşulurken Star Gazetesi'nden resmi bir açıklama yapılmadı. Söz konusu iddiayla ilgili olarak T24'e konuşan Ahmet Taşgetiren, "Doğru olduğunu düşünmüyorum" dedi. 

Taşgetiren açıklamasında şunları söyledi:  "Bana ulaşan herhangi bir şey yok. Gazetede bugün yazım var. Bir internet sitesinde öyle bir haber çıktı. Teyit edilmiş bir haber değil. 'İçeriden bilgi aldık diyorlar'. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Kimse beni bu konuda bilgilendirmedi"

 "Şimdiden bir yorum yapmak, konuşmak, kesin bir yargılamada bulunmak doğru değil. Dediğim gibi daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum".

AHMET TAŞGETİREN CEM KÜÇÜK'E ÇAKINCA...
Ahmet Taşgetiren bugünkü yazısında finalinde Cem Küçük ile Fuat Uğur vardı. Taşgetiren şunları yazmıştı; "TGRT. Bu bir misyon. Kutlu Doğum tartışması da bir misyon. Oradaki Cem Küçük – Fuat Uğur tetikçiliği de bir misyon. Kuyruklarına bastım, basacağım. Anlarız bakalım,“İhlas'lı kardeşlerimiz” neyi oynuyor?Bu arada istirham etsem, danışmanlar benim yazımı ve Küçük-Uğur programını Sayın Cumhurbaşkanı'na birlikte takdim edebilirler mi?"

ŞOK İDDİA : TAŞGETİREN HAYIR OYU VERDİ
Ahmet Taşgetiren'in yazısı Cem Küçük ve Fuat Uğur'u hayli kızdırdı. Gelen yanıt hem ağır oldu hem de olay bir iddiayı barındırdı. Fuat Uğur, ''Kutlu Doğum FETÖ'cülerin tezgahı denmeye başlandığı anda Taşgetiren kuyruğuna basılmış kedi gibi zıpladı. Niye zıpladığını ben anlıyorum. Referandum öncesi sinsi sinsi hayır dedi. Muhtemelen bu kadar 'Hayır'ı ima ettikten sonra da sandıkta da 'Hayır' oyu kullanmıştır'' dedi.

 Cem Küçük, ''Peygamber Efendimizin doğumuyla, İstanbul'un fethiyle yada kutlu doğumun arasında nasıl bir şey var. Bunun söylediklerini Kemalistler ve Atatürkçüler söylüyor. Bula bula bunu mu buldu. Taşgetiren bu kadar mı aciz bir adamsın. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin de, FETÖ'cülerin en sevdiği model Taşgetiren'dir'' diye konuştu.

Türkiye Gazetesi niye kovdu Yıldıray Oğur muamması!

Günün Önemli Haberleri