Ahmet Davutoğlu bakın kime kız isteyecek

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bilekli Hudut Karakolu'nu ziyaret etti. Davutoğlu burada tanıştığı er için 'kız istemeye' gidecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bilikli Hudut Karakolu'nu ziyaret etti. Şah Fırat Operasyonu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kudretini gösterdiğini söyleyen Davutoğlu, operasyonun Türkiye'nin herhangi bir meydan okumaya karşı her an gereken cevabı verebilecek nitelikte olduğunu gösterdiğini söyledi.
 
Başbakan Davutoğlu, beraberindeki heyetle birlikte karayoluyla karakola gitti. Tören mangasını selamladıktan sonra Davutoğlu, burada kendisini selamlayan ere, "Maşallah çok sağlam bastın yere" dedi. Davutoğlu, Samsunlu olduğunu öğrenen ere, "Şafak ne kadar" diye sordu. Erin, önce "160 komutanım" demesi, ardından da "160 Başbakanım" diyerek düzeltmesi üzerine Başbakan Davutoğlu, gülerek ere sarıldı. 

 

SAMSUNLU ER İÇİN KIZ İSTEYECEK 

Erin, "Anlayışınız için sağ olun" sözleri üzerine Davutoğlu, "Siz bizim ailemizsiniz, evlatlarımızsınız" diyerek eri alnından öptü. 
 
Ere, evli ya da nişanlı olup olmadığını soran Davutoğlu, "Bekarım" yanıtını aldıktan sonra, "Bekar mı, olmadı, var mı yavuklun" diye sordu. Er ise "İnşallah olacak" dedi. Erin, anne ve babasına selam söylemesini isteyen Davutoğlu'nun, "Eğer ihtiyaç duyarsan, istemeye falan ben de geleyim. Bir sıkıntı yok değil mi? İhtiyaç varsa istemeye ben de geleyim" demesi de gülüşmelere neden oldu.

 
 
ASKERLERLE YEMEK YEDİ
 
Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Süleyman Şah bizim namusumuzdur. Süleyman Şah'ın korunması vatan topraklarının korunması anlamındadır. Bu çerçevede sizler o geceyi, bizler Ankara'da karargahta, sizler ise alanda çok büyük bir fedakarlıkla yürüttüğünüz operasyonda, aslında hem Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kudreti, gücünü hem Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bütün bu bölgede, herhangi bir meydan okumaya karşı her an gereken cevabı verebilecek nitelikteki gücünü ve kudretini göstermiş oldunuz" ifadelerini kullandı. 
 
Daha sonra Başbakan Davutoğlu, hatıra fotoğrafı çektirdiği askerlerle yemek yedi.
Günün Önemli Haberleri