Adı Mutluluk 3. bölüm Kumsal rezil oluyor

Abone ol

Adı Mutluluk 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Adı Mutluluk'ta heyecan ve aşk var. Dolunay, Kumsal'ı üniversitede rezil edecek. İşte Adı Mutluluk'ta bu akşam yaşanacaklar.

Adı Mutluluk 3. yeni bölüm bu akşam Fox'ta olacak. İzleyicileri ekran başına kilitleyecek dizide bua kşam neler olacak?Adı Mutluluk 3. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam Kumsal'a oynanan oyun onu üniversitede rezil edecek. İşte 3. bölümde yaşanacaklar...

ADI MUTLULUK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde Kumsal ile Dolunay ve Batu ile Eren arasındaki sürtüşme daha belirgin bir hale gelecek.

Öyle ki bu sürtüşme sürpriz bir işbirliğine bile neden olacak. Eren, Batu ile uğraşmayı sürdürken Eren, önce Dolunay ile barışmış gibi yapacak ama aslında onu fena bir tuzağa düşürecek. Sevdiği adamı Kumsal'a kaptırma korkusu yaşayan Dolunay ise Kumsal'ı tüm üniversiteye rezil edecek bir hamle yapacak.


Adı Mutluluk 3. bölümüne asıl damga vuran olay ise iki baskın karakter Eren ve Batu'nun araba yarışı sahnesi olacak. Peki, bu yarışın sonunda kim ne kazanacak?

ADI MUTLULUK KONUSU

Adı Mutluluk; İzmir'de, yaşayan farklı karakter de, kültür de iki insanın, İstanbul'a, gitmek için can atan iki insanın hikayesini anlatıyor. Batu ve Kumsal'ın rastlantısal tanışmaları, ikilinin yeni bir hayata başlamasına neden olur. Zenginlik içinde büyüyen Kumsal ve annesinden başka kimsesi olmayan Batu'nun hayallerini ele alan Adı Mutluluk, İzmir'de başlayan İstanbul'da devam eden bir aşkın kimi zaman duygusal kimi zamansa renkli anlarını anlatıyor.

Günün Önemli Haberleri