Abdülkadir Ömür için dudak uçuklatan teklif

Abone ol

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’a 15 milyon Euro’luk teklif yaptı.

Genç yaşı, yetenekleri ve oynadığı futbolla Avrupa devlerini kendisine hayran bırakan Abdülkadir Ömür için iki Alman kulübü Trabzonspor’un kapısını çaldı.

Bu sezon BundesLiga’da kötü bir dönem geçiren ve önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Schalke’nin Abdülkadir’i istediği öğrenilirken, yıldız oyuncuyu isteyen ikinci takımın E.Frankfurt olduğu belirtildi.

15 milyon euro'luk teklif 
Akşam'ın haberine göre; Almanya Ligi’nde Adi Hütter ile müthiş bir sezon geçiren ve Şampiyonlar Ligi potasının sadece 1 puan gerisinde olan Frankfurt'un Abdülkadir için Trabzonspor'un kapısını çaldığı öğrenilirken, Sportif Direktör Bruno Hübner'in yıldız futbolcuyu transfer etme adına 15 milyon euro'luk teklif yaptığı öğrenildi.

Hütter, Abdülkadir'i çok istiyor
Devler Ligi'ne kalınması halinde iyi bir gelir elde edecek olan E.Frankfurt'un, 7 milyon euro'ya satın alma opsiyonu olan süper golcüsü Jovic'i Benfica'dan alıp en az 50 milyon euro'ya satmayı planladığı ifade edilirken, başarılı teknik adam Hütter'in Abdülkadir'i çok istediği ve Schalke'nin devre dışı bırakılıp bir an önce oyuncunun transfer edilmesini beklediği bildirildi. 

Günün Önemli Haberleri