ABD 'çekiliyoruz' deyince çıldırdılar PKK'dan dünyaya tehdit

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'deki tüm askerlerini çekme kararını açıklaması terör örgütü PKK/YPG'yi korkuttu. Fransa'dan yardım isteyen PKK/YPG, dünyayı da "Elimizdeki tüm IŞİD'lileri serbest bırakırız" diye tehdit etti.

ABD'nin Suriye'den çekilme kararıyla ortada kalan terör örgütü PKK/YPG, bir yandan panik alinde olası TSK operasyonuna karşı hazırlık yaparken diğer yandan da hem kendisine yeni destekçi arıyor hem de dünyayı tehdit ediyor. 

FRANSA'DAN YARDIM İSTEDİLER... ABD'nin Suriye'den çekileceğini duyurmasının ardından YPG'li teröristlerin Fransa'dan yardım talebinde bulunduğu bildirildi. Suriye'nin kuzeyinde bulunan YPG'li teröristler, Fransa'nın bölgede daha aktif rol oynamasını istedi.

TÜM DEAŞLILARI SERBEST BIRAKIRIZ... Terör örgütü ayrıca hapiste tutulan DEAŞ'lı teröristleri serbest bırakmakla tehdit etti.

ESED'LE BARIŞMA ÇABASI... ABD'nin ani çekilişiyle ortada kalan terör örgütü PKK, Beşşar Esed ile işbirliği yapmanın yollarını da arıyor. YPG/PKK'nın Esed'i kendi kontrolleri altındaki bölgelere davet etmeye hazırlandığı ve aracılar gönderdiği belirtiliyor...

İşte sınırımızdaki PKK/YPG mevzileri! TRT dronunu görünce ateş edip kaçtılar

Günün Önemli Haberleri