50 bin bedava prezervatif

Abone ol

Sahilde, kahvede, her yerde bedava prezarvatif dağıtılacak.

Halkı cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi amaçlayan Okey, yaz aktivasyonuna başladı. Tam 8500 ücretsiz prezervatif dağıtıldı.

Aile Sağlığı Bilgilendirme Projesi kapsamındaki Çıraklık Eğitim Merkezlerinin bulunduğu ilçelere göre belirlenen güzergahlarda prezervatif dağıtılarak, halkın cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

“Bana bir şey olmaz deme. Okey mi?” sloganı ile cinsel yolla bulaşan sağlık sorunlarına dikkat çeken Eczacıbaşı Girişim Pazarlama markası tüketim grubu ürünlerinden Okey Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 16 Temmuz 2008-14 Ağustos 2008 tarihleri arasında Alanya-Çeşme arasındaki sahil şeridi boyunca çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek.

KAHVELERDE BEDAVA DAĞITILACAK

Tatil nedeniyle yerli ve yabancı turistin yoğun olduğu ilçe ve belde merkezlerindeki bar, klüp ve mini esnaf noktalarında numune ve broşür dağıtımı yapılacak ve Alanya-Çeşme hattında daha önceden tespit edilmiş olan 490 kahvehaneye de uğranılarak, kahvehanelerde 30 dakika boyunca cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve üreme sağlığı konusunda bilgilendirmede bulunulacak.

Aktivasyonuna 16 Temmuz 2008 tarihinde Antalya'dan start veren OKEY ekibi, Antalya (Alanya, Side, Belek,Kemer) 8500 adet, Marmaris (merkez ve beldelerde) 5000 adet, Bodrum (merkez ve beldelerde) 8000 adet
Muğla(kent merkezi esnaf, bar ve kahvehane) 5000 adet ücretsiz prezervatif dağıttı. 
 
HEDEF 50 BİN BEDAVA PREZERVATİF

Etkinliklerine Aydın (Didim, Kuşadası), Çeşme (merkez ve beldeleri) ile İzmir'de devam edecek olan OKEY ekibimiz, etkinlik sonunda 50 bin adet prezervatif dağıtmayı hedefliyor.

Günün Önemli Haberleri