5. sınıf öğrencisi Şevaal Cerrah ağlayarak Erdoğan'a sarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ereğli'deki mitingde gündem ve yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunduğu sırada 5. sınıf öğrencisi Şevaal Cerrah'ı yanına çağırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Ereğli'deki mitingde kendisine mektup yazan 5. sınıf öğrencisi Şevaal Cerrah'ı yanına çağırdı. Erdoğan "Şevaal kızımızın mektubuna cevap veremedim ama Şevaal bizzat çıkıp geldim.Şimdi biraz sonra Rabiamızı da birlikte tekrarlayacağız." dedi.

Erdoğan'nın konuşmasından ön çıkanlar;

Ereğli hizmetin kıymetini iyi bilir, üretimin, yatırımın, istihdamın kıymetini iyi bilir. İstikrar ve güven ortamına sahip çıktığımız sürece sarsıntılar bizi durduramaz.

''Atatürk adına istismar etmekten başka işleri yok''

Biz CHP'nin nasıl demir çelik fabrikasına karşı çıktığını iyi biliriz. Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakta kararlıyız. Bunca zamandır Atatürk'ün adını istismar etmekten başka işi olmayanlar ne yapıyor?

''Bölücü örgütün eşbaşkanı her şeyi itiraf etti!''

CHP bizim karşımızda bir ittifak kurdu. Partilein bir kısmı resmen var bir kısmı ise fiilen var. Adı İyi kendisi karışık parti de bu örtülü ittifakı güle oynaya kabul etti, bölücü örgütün eş başkanı çıktı, her şeyi itiraf etti. Bu adam Kürt değil, Kürtler benim kardeşim, 82 milyon benim kardeşim, ayrımcılık bende yok, ama bunlar ayrımcı.

Diğer Videolar