4 Mart Türkiye Gündemi yeni

4 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Ünlü marketlere fiyat soruşturması! BİM ve Migros bile var işte 23 market!

Rekabet Kurumu'ndan gelen son dakika habere gündemin ilk sırasına oturdu. Aralarında ünlü marketlerin de bulunduğu 23 zincir markete sebze ve meyve fiyatlarında dolayı soruşturma açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak'ta son kez uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginde konuştu. Tanzim satışlarına değinen Erdoğan, "Ve eğer 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi. Girmediği takdirde 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri getireceğiz, kararlıyız. " dedi.

Binali Yıldırım'dan trafik sorununa bomba formül

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'daki trafik sorunun çözümü için ''Trafikte raylı sistemleri en az 1 dönem içerisinde 170 km’den 518 km’ye çıkaracağız. Bu şekilde raylı sistemin toplu taşımadaki payını 48% yaparak yollardaki yoğunluğu 30% azaltmış olacağız.'' diyerek yeni formülden bahsetti.

Bakan Murat Kurum : Marmara-Erzincan hattı büyük tehlike arz ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin deprem felaketinden çok çektiğini belirterek, "Özellikle Erzincan'dan Marmara'ya uzanan hat, şu an büyük tehlike arz ediyor" dedi.

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin hazırlanan iddianame, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede Osman Kavala ve Mehmet Ali Alabora'nın da bulunduğu 16 kişi hakkında hapis cezası isteniyor.

Ali Koç’tan flaş Ersun Yanal kararı! 6 yolcu belli oldu

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarındaki mücadeleden memnun kalan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ersun Yanal’a tam yetki verdi. Ersun Yanal, takımdan 6 futbolcuyu gönderecek.

Diğer Videolar