3'ü Türk çocuk 5 kişiyi bunun için yakmış! Şok itiraf

Abone ol

Fransa'da 3'ü Türk çocuk olmak üzere 5 kişiyi yakarak öldüren 8 kişiyi de ağır yaralayan cani suçunu itiraf etti. Bakın 5 kişiyi ne için diri diri yakmış?

Fransa’nın Mulhouse kentinde bir binada yangın çıkararak 3’ü Türk çocuk olmak üzere 5 kişinin ölümüne, 8 kişinin de ağır yaralanmasına neden olan zanlı suçunu itiraf etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Frasa'da çıkan ve sonradan kundaklama olduğu belirlenen yangında Damla Aksu (6) ve Emirhan Aksu (8) kardeşler ile Senem Ertuç'un (9) da aralarında olduğu 5 kişi hayatını kaybetmişti.

GÜRÜLTÜCÜ KOMŞULARI CEZALANDIRMAK İÇİN

Pazartesi günü gözaltına alınan 28 yaşındaki zanlı, yangını çıkarttığını itiraf etti. Kendisi de aynı binada oturan zanlı Mulhouse polisine verdiği ifadede "çok gürültülü komşularını cezalandırmak için yangını çıkarttığını" anlattı. 

Yangında hayatını kaybeden Damla Aksu 6, Emirhan Aksu ise 8 yaşındaydı.

Emniyet güçleri tarafından, geçmişte de benzeri olaylara karıştığı için tanınan suçlu Pazartesi günü hakim karşısına çıkartılacak.

Semt sakinleri, zanlının gözaltına alınmasının ardından, zanlının yangını haber veren ve kapıları çalarak dışarı çıkmalarını sağlayan komşuları olduğunu söylemişlerdi.

Günün Önemli Haberleri