14 Şubat Sevgililer Günü konserleri - Sevgililer günü etkinikleri

Abone ol

14 Şubat Sevgililer Günü konserleri, Sevgililer günü mesajları, sevgililer gününde alınabilecek hediyeler hepsi bu haberde...

14 Şubat Sevgililer Günü konserleri, Sevgililer günü mesajları, sevgililer günü hediyeleri, anlamlı sevgililer günü sürprizlerinin hepsi bu haberde...

Sizde sevgilinize unutamıyacağı bir 14 Şubat yaşatmak isterseniz haberimize mutlaka bakın...

14 Şubat sevgililer günü konserleri:

Türk pop müziğinin güçlü sesi Yaşar, 14 Şubat akşamı Jolly Joker Ankara'da beğenilen şarkılarını sizlerle paylaşacak. 

Ünlü rock grubu Duman, "Darmaduman" adını taşıyan son albümüyle 14 Şubat gecesi Anadolu Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

Karadeniz müziğinin güçlü yorumcularından Selçuk Balcı, 14 Şubat’ta MEB Şura Salonu sahnesinde performansını sergileyecek.

Sunshine Band, Sevgililer Günü için en romantik şarkılarını seslendirecek.

Türk rock müziğinin güçlü sesi Kıraç, 14 Şubat'ta Jolly Joker Antalya'da sevilen şarkılarını sevgililer için seslendirecek.

"Aşk Yeniden", "Telli Turna", "Olmasa Mektubun" gbi birçok hit şarkıya imza atan Yeni Türkü, 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı son albüm şarkılarını da barındıran repertuvarıyla Jolly Joker İstanbul'da sahne alacak.

Nail Yavuzoğlu şefliğinde CRR Caz Orkestrası ve Elif Çağlar Muslu, 14 Şubat'ta "Sevgililer Günü Konseri" ile CRR Konser Salonu'nda...

Sevgililer Gününde Erkeklere Ne Hediye Alınır?

Erkeklere hediye beğendirmek genel olarak kolay görünür. Alınabilecek hediyeler arasında şık bir saat, kullandığı parfümü biliyorsanız parfüm, şık bir bluz kazak, mesleğine göre çok şık bir kutuda kalem de olabilir.

Değişik bir şeyler olsun istiyorsanız mesela yalnız yaşayan bir erkek arkadaşınız varsa lezzetine güvendiğiniz bir aşçının yemek kitabı olabilir. Bir gün muhakkak içinden bir yemeği size sunmaya çalışacaktır.

Erkekler genel olarak film izlemeyi de severler. Son zamanlarda çıkan ve almayı istediği bir film DVD'si kesinlikle erkek arkadaşınızı mutlu edecektir.

Takım elbiseyi severek giyen bir erkeğin asla hayır diyemeyeceği kol düğmelerini unutmayalım. Şık bir kol düğmesi de zarif bir hediyedir.

Klasikleşmeye başlamışsa da, kupanın dışına fotograf koydurup, sıcak su koyunca ikinizin fotografı çıkması da bir öneridir.

Eğer becerebiliyorsanız sevgilinize kendi ellerinizle sevdiği renklerden bir atkı örebilirsiniz.

Sevgilinizi az da olsa tanıyorsanız karakterine uygun bir hediye secip onu mutlu edin.

DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYIN     

İşte 14 Şubat Sevgililer gününde, sevdiğinizi sürprizlerle şımartmak için yapabilecekleriniz...

1 Romantik mum yolu

Mumların romantik gücü tartışılmaz! Evinizin giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yere küçük, renkli mumlar yerleştirerek bir ‘mum yolu’ yaratın. Eşiniz yatağınızın kenarındaki son muma ulaştığında kendisini orada bekliyor olun.

2 Fotoğraf sürprizi

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.

3 Aşkınızı çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.

4 Mum ışığında yemek

Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü eşliğinde evde; hafif bir müzik ve bir kadeh şarap eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.

DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYIN     

En güzel sevgililer günü mesajları...

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mı? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca asık olup seni düşündüm... Sevgililer günün kutlu olsun!

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yasamaya razıyım seninle... Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle..

 DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYIN   


Bayanlar için alınabilecek sevgililer günü hediyeleri     

1.Sevgilinizin özel ilgi alanlarına yönelik, ilgi alanlarını destekleyecek bir hediye. Bu hediye onu ne kadar desteklediğinizi gösterecektir.

2.Sizin evinizde giymesi için bir pijama veya eşofman takımı. Bu hediye kendini daha fazla oraya ait hissetmesini sağlayacaktır.

3.Bir müzik kutusunun, sevgilinizin en sevdiği şarkıyı veya sizin şarkınızı çalmasını sağlayın ve bunu ona hediye edin.

DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYIN 

 

Günün Önemli Haberleri