10 bin dolar bahşiş bıraktı

Abone ol

Emlak zengini Donald Trump 82 dolarlık hesabı ödedi, garsona 10 bin dolar bahşiş verdi.

Son bir kaç gündür merkezinde emlak kralı Donald Trump'ın bulunduğu bir 'şehir efsanesi' internetteki magazin sitelerinin gündeminden düşmüyor.

İnternetteki derober.com sitesinin haberine göre Trump, Santa Monica'da bulunan Buffalo Restoran'da çalışan bir garsonu 'zengin etti'. Restorandan ayrılmadan önce garsona "Bugüne kadar en çok kaç dolar bahşiş aldın" diye soran emlak kralı, garsonun "Bir keresinde yapımcı Jerry Bruckheimer gelmişti. Bin dolarlık hesap ödedi ve bana 500 dolar bahşiş bıraktı "cevabı üzerine kendisine gelen 82 dolarlık hesaba karşılık garsona tam 10 bin dolar bahşiş bıraktı.

İddialar bu kadarla da kalmadı. Trump ve arkadaşına servis yapan, soyadı açıklanmaya Billy D. adlı garson bu bahşişin ardından Trump'a teşekkür etmek için aramaya çalıştığını ama ulaşamadığını söyledi. Garson derober.com sitesinin muhabirleri aracılığıyla Trump'a "Bay Trump eğer bu haberi okuyorsanız size teşekkür ederim" diye haber gönderdi.

BU İMZA BENİM DEĞİL

Bütün bu iddiaların ortaya atılmasından sonra Donald Trump bir açıklama yaparak sözkonusu bahşişi kendisinin bırakmadığını. Hatta o tarihlerde California'ya bile gitmediğini söyledi. Trump "Bu restoranın kendi reklamını yapmak için bulduğu pek de akıllıca olmayan bir yöntem. Zaten o fişin altıdaki imza da benim değil" dedi.


Günün Önemli Haberleri