1 Mayıs'ta Şişli'de TOMA arası futbol

Abone ol

1 Mayıs'ta polisin kapattığı yollardan Abide-i Hürriyet Caddesi'nde gençler polis ve TOMa arasında futbol oynadı.

1 Mayıs'ta çıkabilecek olaylar için güvenlik önlemi kapsamında polisin kapattığı Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde bir grup genç, TOMA ve polislerin arasında futbol oynadı. Trafik akışının kapanmasını fırsat bilen bir grup genç, boş caddenin keyfini çıkardı.

ABİDE-İ HÜRRİYET CADDESİ KAPATILDI

DİSK Genel Merkezi'nin bulunduğu Abide-i Hürriyet Caddesine çıkan bütün yollar polis tarafından yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

1 MAYIS SEBEBİYLE YOLLAR KAPALI!

Sabah saatlerinde Mecidiyeköy'de iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar, 1 Mayıs nedeniyle kapatılan yollar nedeniyle E-5 karayolu üzerinden yürüdü. Bazı vatandaşların ise işe yetişmek için koştuğu görüldü.

MECİDİYEKÖY'DE YOLLAR KAPATILDI, VATANDAŞ YÜRÜDÜ

Yolların kapanmasına tepki gösteren bir vatandaş, “Okmeydanı’ndan yarım saattir E-5’in kenarından yürüyorum. Şişli’ye geldik kapalı, Mecidiyeköy’e geldik orası da kapalı” derken, bir başka vatandaş ise, “Ne yazık ki otobüs, metrobüs çalışmıyor. Yaklaşık 25 dakikadır yürüyorum” şeklinde konuştu.

 

 


ŞİŞLİ CAMİİ'NİN DUVARINA '1 MAYIS' UYARISI

Şişli Camii'nin duvarına, "İşçi bayramınızı kutlar, Allah rızası için tarihi camii duvarlarına yazı yazılmamasını rica ederiz" yazılı pankart asıldı. 

 






Günün Önemli Haberleri