BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.430,22
GÜNCEL

Amasya'da maden ocağında göçük!

AMASYA'nın Merzifon ilçesindeki Yeni Çeltek Linyit İşletmesinde meydana gelen göçükte toprak altında kalan 4 işçi sağ olarak çıkarıldı. Yaralı 4 işçi, sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı.

AMASYA'nın Merzifon ilçesindeki Yeni Çeltek Linyit İşletmesinde meydana gelen göçükte 4 işçi mahsur kaldı. Kısa sürede olay yerine giden AFAD ekiplerinin müdahalesiyle 4 işçi yaralı olarak toprak altından çıkarılarak hastanede tedaviye alındı.

Olay, Merzifon ilçesindeki Yeni Çeltek Linyit İşletmesinde meydana geldi. Kömür ocağındaki göçükte 4 işçinin toprak altında kaldığı belirlendi. Göçük altında kalan işçilerin kurtarılması için bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, toprak altında kalan 4 işçiyi yaralı olarak kurtardı. Yaralı 4 işçi, sağlık görevlilerince ambulansla Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Amasya Valisi Osman Varol, maden ocağında göçük meydana geldiğini belirterek işçilerin sağ olarak kurtarıldığını açıkladı.

Sitene Ekle