BIST 10.191
DOLAR 32,26
EURO 34,82
ALTIN 2.403,70
MEDYA

Altın Portakal'ın en iyi erkek oyuncusuna sansür

A Haber , Uluslararası Antalya Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Nadir Sarıbacak’ın barış talep eden konuşmasını sansürledi.

A Haber’in canlı yayınladığı törende Nadir Sarıbacak, Sarmaşık filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanarak altın Portakal’ın sahibi oldu.


Sarıbacak, teşekkür konuşmasında “Hasbihal etmek istiyorum. Çok kısa, 30 saniye… Memleketle ilgili dertlerim var. Bu filmden de (Sarmaşık) hareketle, çok güzel arkadaşlarım var benim. Farklı dilden, dinden, ırktan, meşrepten, mezhepten ve hepsini aşk derecesinde seviyorum. Ve bizi ancak kardeşlik ve muhabbetin kurtaracağına inanıyorum. Muhabbet… gerçekten. Belki bir duble rakı ya da bir demlik çay. Muhabbet kurtaracak bizim dertlerimizi” ifadelerini kullandı.


Bu sırada A Haber’de salonun dışarından görüntüsü verilmeye başlandı. Başarılı oyuncu “Çünkü vücudun organları gibiyiz. Kulağın ağıza, elin ayağa muhalif olamayacağına göre, kesildiği zaman bütün vücut acıyacağına göre… Kader bağlılığımız var memlekette” diye devam ederken sesi kesilerek konuşmasının devamı sansürlendi.

Sitene Ekle
Etiketler