BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.444,29
HABER /  GÜNCEL

Alkolle gelen aile dramı

Boşandığı eşinin yeniden alkole başlamasına razı olmadı. Sahile onu almaya gitti, film de burada koptu.

Abone ol

Olay saat 01.00 sıralarında Bakırköy Sahili'nde meydana geldi.
Bir süre önce eşinden boşanan Nazan Erdem (31), tanışarak arkadaş olduğu bir grupla Bakırköy Sahili'nde içki içmeye başladı. Daha öncede alkol tedavisi gördüğü ve eşi tarafından alkolü bırakılması sağlanan Erdem'in yeniden alkole başladığını öğrenen eski eş Göksel Kalafat (39), eski eşi Erdem'i götürmek için sahile geldi.

Grupta bulunan ve isminin Servet olduğu öğrenilen bir kişi ile Kalafat arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Servet isimli kişinin bir arkadaşı daha kavgaya dahil oldu. Kayalıkların üzerinde dövülen Kalafat, kafasından ve yüzünden yaralandı.

Kavgaya tanık olan eski eş Erdem ise sinir krizi geçirerek, bir anda denize atladı. Denizde çırpınmaya başlayan Erdem'i kurtarmak için Kalafat da denize atladı. Olayı gören İDO İskelesi'nin güvenlik görevlileri denizde yaşam mücadelesi veren eski çifti sahile çıkararak ambulansla hastaneye gönderdi. Kalafat'ın olay yerine gelen bazı yakınları da Kalafat'a moral vermeye çalıştı.

Acılar içinde bağıran Kalafat ve Erdem ambulansa bindirilerek Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kalafat ve Erdem'in sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olaya karışan Servet isimli kişiyi aramaya başladı.