BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.440,13
MEDYA

Alişan Kapaklıkaya'dan duygu yüklü bir hikaye daha

Show Tv'de Zahide Yetiş'in programında Alişan Kapaklıkaya üniversite zamanı yaşadığı bir hikayeyi daha anlattı. Herkesin konuştuğu Alişan Kapaklıkaya kimdir nereli eşi kim?

Siyah pantolon hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Alişan Kapaklıkaya'dan bir hikaye daha geldi. Adana'da öğretmenlik yaptığı zamanlardan bir hikaye anlatan Alişan Kapaklıkaya'dan bir duygu yüklü hikaye daha geldi.

Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, geçtiğimiz günlerde anlattığı "siyah pantolon" hikayesiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Alişan Kapaklıkaya katıldığı Zahide Yetiş'in programında insanları gözyaşlarına boğdu.

PARA GÖNDERECEĞİM GÜN ÖLDÜ!

Üniversite yıllarından bir hikaye anlatan Alişan Kapaklıkaya, köyden İstanbul'a geldiği zaman büyük zorluk çektiğini anlattı. Babasına İstanbul'da tuvalet bile para olduğunu söyleyen Alişan Kapaklıkaya babasından biraz para istedi. O zaman zor durumda olan Alişan Kapaklıkaya'nın babası ne olursa olsun para göndereceğini söyledi. Alişan Kapaklıkaya'da Adana'da öğretmenlik yaptığı sırada babasına para göndermek istediğini söyledi. Ek ücretten para ayıran Alişan Kapaklıkaya, babası Abidin Kapaklıkaya'ya para göndereceği sırada büyük bir yıkım yaşar. Amcasının oğlundan gelen telefonu açan Alişan Kapaklıkaya babasının vefat ettiğini öğrenir.

Her zaman sevgi aşılamak istediğini dile getiren Alişan Kapaklıkaya'nın anlattığı bu hikaye herkesi gözyaşlarına boğdu. Gelin hep birlikte hikayeyi izleyelim.

Sitene Ekle