BIST 10.965
DOLAR 42,51
EURO 49,55
ALTIN 5.777,26

Aleyna Tilki hastanelik oldu yoğun çalışma onu bu hale getirdi sebebini açıkladı

Aleyna Tilki hastanelik oldu yoğun çalışma onu bu hale getirdi sebebini açıkladı

NİŞANTAŞI'nda kameraların objektifine yakalanan Aleyna Tilki'nin kolundaki bandaj dikkat çekince rahatsızlığıyla ilgili açıklamada bulundu.

Aleyna Tilki hastanelik oldu yoğun çalışma onu bu hale getirdi sebebini açıkladı - Resim: 1

Son olarak sabah kahvaltısı menüsüyle adından uzun uzun bahsettiren 20 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı'nda aracından inerken kameraların objektifine takıldı. Kahvaltıya geldiğini söyleyen Aleyna Tilki'nin kolundaki bandaj ise gözlerden kaçmadı. 

Aleyna Tilki hastanelik oldu yoğun çalışma onu bu hale getirdi sebebini açıkladı - Resim: 2

Genç şarkıcı, bandajı soran gazetecilere ''Çok yoğun çalışıyorum. Vitaminsiz kaldım. O yüzden kendimi halsiz hissettim. Hastaneye gidip kan verdim, vitamin aldım'' dedi.

Aleyna Tilki hastanelik oldu yoğun çalışma onu bu hale getirdi sebebini açıkladı - Resim: 3

Öte yandan sıklıkla sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez bir Twitter paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Kahvaltıda yediklerini Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla yayımlayan Tilki'ye herkesin yorumu aynı oldu.

Aleyna Tilki hastanelik oldu yoğun çalışma onu bu hale getirdi sebebini açıkladı - Resim: 4

Aleyna Tilki, tweetine "Sabahları kokoreç pide yenir" notunu yazdı. Tilki'nin bu kahvaltı menüsü herkesin iştahını kaçırınca sosyal medyada yayılan paylaşımına "Sabah bunu yiyen midesini kaybeder", "Ne yaparsan yap arkandayız ama bu kadarı da fazla", "İştahımızı kaçırdın" "Kokoreç gece yenir Aleyna Hanım!", "İştahımızı kaçırdın" ve "Nasıl bir miden var?" gibi yorumlar yapıldı.