BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73

Akıllı telefonla profosyonel fotoğraf nasıl çekilir?

Akıllı telefonla  profosyonel fotoğraf nasıl çekilir?

Akıllı telefonlarla, -günümüz teknolojisinin geldiği hali de göz önüne alırsak- muhteşem fotoğraflar çekebiliyoruz. Peki çektiğiniz fotoğrafların çok daha profosyonel ve güzel görünmesini sağlamak ister misiniz?

Akıllı telefonla  profosyonel fotoğraf nasıl çekilir?

Akıllı telefonlarla, -günümüz teknolojisinin geldiği hali de göz önüne alırsak- muhteşem fotoğraflar çekebiliyoruz. Peki çektiğiniz fotoğrafların çok daha profosyonel ve güzel görünmesini sağlamak ister misiniz? Akıllı telefonların bugünlerde fotoğraf çekme konusundaki başarısı hepimizin malumu. 4-5 sene önce binlerce lira vererek alınan profosyonel fotoğraf makineleri ile çekilebilen kaliteli fotoğraflar, artık akıllı telefonlarımız aracılığı ile de çekilebiliyor. Bizler de sizler için, akıllı telefonunuzla çok daha klas görünen ve muhteşem fotoğraflar çekebilmenizi sağlayacak küçük ipuçlarını sizler için derledik. Hadi başlayalım! Makro lensler aracılığı ile çok küçük objeleri dahi muhteşem bir detay seviyesiyle fotoğraflayabilirsiniz. Bunun için çok küçük bir ipucumuz var: Parmağınıza bir damla su alıp kameranızın üstüne bırakın. Şimdi kendi makro lensinize sahipsiniz.

Akıllı telefonla  profosyonel fotoğraf nasıl çekilir?

Akıllı telefonlarla, -günümüz teknolojisinin geldiği hali de göz önüne alırsak- muhteşem fotoğraflar çekebiliyoruz. Peki çektiğiniz fotoğrafların çok daha profosyonel ve güzel görünmesini sağlamak ister misiniz? Çeşitli sabitleyicilere veya tripod'lara bir miktar para vermek de bir çözüm ama sabit duran bir telefon her zaman için daha sağlıklı fotoğraflar çekmenizi sağlayacaktır. Bir tane paket lastiğini, telefonunuzla dolu bir pet şişeye sabitleyin. İşte size kusursuz bir kamera sabitleme yöntemi.

Akıllı telefonla  profosyonel fotoğraf nasıl çekilir?

Akıllı telefonlarla, -günümüz teknolojisinin geldiği hali de göz önüne alırsak- muhteşem fotoğraflar çekebiliyoruz. Peki çektiğiniz fotoğrafların çok daha profosyonel ve güzel görünmesini sağlamak ister misiniz?Evcil hayvanınızın, kedi veya köpek fark etmez; ön profilden bir fotoğrafını çekin ve bu fotoğrafı telefonunuzdan açarak yüzünüze tutun. Sonra da bir fotoğraf daha çekin. Hem unutamayacağınız güzel bir anı, hem de profosyonel duran bir fotoğrafınız olacak.

Akıllı telefonla  profosyonel fotoğraf nasıl çekilir?

Akıllı telefonlarla, -günümüz teknolojisinin geldiği hali de göz önüne alırsak- muhteşem fotoğraflar çekebiliyoruz. Peki çektiğiniz fotoğrafların çok daha profosyonel ve güzel görünmesini sağlamak ister misiniz? Akıllı telefonunuzun arka kamerasını küçük bir parça para bandıyla kapatın. Sonra da keçeli kalemle üzerini boyayın. Hangi rengi seçeceğiniz zevkinize kalmış. Telefonunuza kurduğunuz filtre içerikli programlardan çok daha başarılı ve hoş duran sonuçlar elde edeceksiniz.