BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,67
ALTIN 2.400,55

Akılalmaz araçlar

Akılalmaz araçlar

1) nakliyeye para vermemekte kararlı biri, arabasının kapasitesini ancak bu denli zorlayabilir. gerçekten kararlıymış ki, aracının tavanına ve bagajına çeşitli eşyaları koli bandıyla tutturup tasarruf etmeyi başarmış.

Akılalmaz araçlar

1) Nakliyeye para vermemekte kararlı biri, arabasının kapasitesini ancak bu denli zorlayabilir. Gerçekten kararlıymış ki, aracının tavanına ve bagajına çeşitli eşyaları koli bandıyla tutturup tasarruf etmeyi başarmış.

Akılalmaz araçlar

2) Çoğu alıcı için standart bir arabayla açık kamyonet tarzı bir araba arasında tercih yapmak çok zordur. Görüldüğü üzere, bu araba sahipleri kendi yöntemlerini kullanarak araçlarına tahta kasa eklemeyi başarmışlar.

Akılalmaz araçlar

3) Arabanızı çok seviyorsanız ondan ayrılmak size kabul edilmez görünebilir. Bu arabanın sahibi için de durum böyle olsa gerek. Ama artık çöp poşetleri ve koli bantlarıyla ayakta durmaya çalışan aracına veda etme zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Akılalmaz araçlar

4) Bu kamyonetin sahibi de kendi çözümünü yaratanlardan. Anlaşılan o ki kamyonetin yükü çok fazla ve yola devam edebilmesi için fazladan birkaç tekerleğe ihtiyacı var. Sahibi bu sorunu iki ufak tekerlek yardımıyla giderebilmiş.