BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.432,37
GÜNCEL

Akbili yetersiz kaldı şoför uyarınca dehşet saçtı

İstanbul'da Özel Halk Otobüsü sürücüsü kartındaki yetersiz bakiye nedeniyle tartığı bir yolcunun saldırısına uğradı. Saldırgan yolcu kavgayı ayırmayan çalışan diğer yolculara da saldırdı.

İstanbul'da Taksim - Başakşehir hattında çalışan özel halk otobüsü şoförü, yetersiz bakiye uyarısı alan adama, "para geçmiyor diğer yolculardan iste yada bir durak sonra kartınıza para yükleyebilirsiniz." dedi. Bunun üzerine otobüs hareket edince şoförü yumruklamaya başlayan şahıs otobüsten inerek kaçtı.

Taksim - Başakşehir hattında hizmet veren otobüsüne binen bir yolcu kartı yetersiz bakiye uyarısı verince şoföre para uzattı. Şoförün "para geçmiyor diğer yolculardan iste yada bir durak sonra kartınıza para yükleyebilirsiniz" dedi. Şoföre tekrar para uzatan yolcu yine aynı yanıtı aldı.

Otobüsün hareket etmesinin ardından yeniden şoförün yanına gelen yolcu şoföre peş peşe yumruklarla vurmaya başladı. Bununla da kalmayan öfkeli yolcu araya giren diğer yolculara da saldırdı.

Otobüsten inerek gözden kaybolan yolcu halen aranırken aldığı yumrukların nedeniyle yaralana şoför beş gün iş göremez raporu aldı.

Sitene Ekle